search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:39
MENU CLOSE

Με την πλευρά του Χάρι ο Χιου Γκραντ: «Τα ταμπλόιντ δολοφόνησαν τη μητέρα του, τώρα κόβουν σε κομμάτια τη σύζυγό του»

16.01.2020 07:43
Με την πλευρά του Χάρι ο Χιου Γκραντ: «Τα ταμπλόιντ δολοφόνησαν τη μητέρα του, τώρα κόβουν σε κομμάτια τη σύζυγό του» - Media

 

Καθώς το δράμα περιβάλλει τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου μετά από τη σοκαριστική ανακοίνωση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ ότι σχεδιάζουν να απομακρυνθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, οι απόψεις για τη Μέγκαν και τον Χάρι ποικίλουν.

Ένα πρόσωπο που υποστηρίζει σθεναρά τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ είναι ο Χιου Γκραντ, ο οποίος διατύπωσε τη γνώμη του κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο “Radio Andy” στο SiriusXM.

Συζητώντας με τον παρουσιαστή Άντι Κόεν μαζί με τους Τσάρλι Χάναμ και Μάθιου ΜακKόναχι στο πλαίσιο προώθησης της νέας τους ταινίας “The Gentlemen”, ο Χιου Γκραντ δήλωσε ότι διακρίνει στην οπτική τού Χάρι την επιθυμία να κινηθεί έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα λόγω του θανάτου της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

“Είμαι μάλλον με την πλευρά του Χάρι, πρέπει να πω” τόνισε ο Βρετανός ηθοποιός.

“Οι ταμπλόιντ εφημερίδες δολοφόνησαν στην πραγματικότητα τη μητέρα του, τώρα κόβουν τη σύζυγό του σε κομμάτια” πρόσθεσε. “Νομίζω ότι, ως άνθρωπος, είναι δουλειά του να προστατεύει την οικογένειά του, γι ‘αυτό είμαι μαζί του” επισήμανε.

Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι εξέδωσε μια ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι παραιτείται των δικαιωμάτων του στον βρετανικό θρόνο και πως θα μοιράζεται τη ζωή του ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03