search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Καιρός: Η Κρήτη στο «μάτι του κυκλώνα» με ισχυρές βροχές – Ριπές βοριάδων με 100χλμ.ώρα (Χάρτης/Πίνακες)

16.01.2020 08:20
Καιρός: Η Κρήτη στο «μάτι του κυκλώνα» με ισχυρές βροχές - Ριπές βοριάδων με 100χλμ.ώρα (Χάρτης/Πίνακες) - Media

 

Η επικράτηση χαμηλών πιέσεων στην Ανατολική Μεσόγειο σε συνδυασμό με τις σχετικά υψηλές πιέσεις στα Βαλκάνια θα έχει ως αποτέλεσμα την διατήρηση του ενισχυμένου βορείου ρεύματος στο Αιγαίο έως το Σάββατο 18/01, σύμφωα με το meteo.gr.

 Οι ισχυροί έως θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα συνοδευτούν από τοπικές βροχές στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία. Ήδη από σήμερα το πρωί παραμένει κλειστή η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αγίας Μαρίνας-Νέων Στύρων.

Τα αναμενόμενα ύψη βροχής αναμένεται να είναι σχετικά υψηλά στην Κρήτη. Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται το πεδίο των ανέμων το μεσημέρι της Παρασκευής 17/01 καθώς και οι περιοχές όπου αναμένουμε αξιόλογες βροχοπτώσεις έως το Σάββατο 18/01.

Σημαντικές βροχές στην Ανατολική Κρήτη και θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο

Σημαντικές βροχές σημειώθηκαν από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως το πρωί της Πέμπτης 16/01, στην Ανατολική Κρήτη.

Στο σχετικό πίνακα μπορείτε να δείτε τους 8 σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.

Παράλληλα, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι πνέουν στο Αιγαίο. Οι 8 σταθμοί που κατέγραψαν τις ισχυρότερες ριπές ανέμου παρουσιάζονται στον πίνακα που ακολουθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52