search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:37
MENU CLOSE

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτή η ηθοποιός ήταν να κάνει αρχικά την Ελένη Βλαχάκη (Photo)

16.01.2020 11:43
Ελένη Ράντου: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε όταν ήταν η δεύτερη επιλογή του Ρώμα για το «Κωνσταντίνου & Ελένης» (Video) - Media

 

Αποτέλεσε μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που το κοινό αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Ο λόγος για τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» το οποίο συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση, 20 σχεδόν χρόνια μετά, στις επαναλήψεις του.

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε ποια ηθοποιός ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο της τηλεοπτικής Ελένης Βλαχάκη.

«Για το “Κωνσταντίνου και Ελένης” πρώτη επιλογή ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο μυαλό μας και αμέσως μετά η Ελένη Ράντου. Είχα πει ότι αυτό πρέπει να γίνει με μια από τις δύο, αλλιώς δεν έχει και νόημα να γίνει. Ευτυχώς τσίμπησε η δεύτερη», δήλωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10