26/02/2020 00:13:11

Γυναίκα παρέσυρε και χτύπησε με την BMW της δυο παιδάκια που έκαναν φάρσα στο σπίτι της (Photos)

Γυναίκα παρέσυρε και χτύπησε με την BMW της  δυο παιδάκια που έκαναν φάρσα στο σπίτι της (Photos) - Media

 

Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς στην Νικόλ Λάιονς για την πράξη που έκανε και που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο παιδιά. Η Λάιονς εκνευρισμένη από τα δυο παιδιά που έκαναν φάρσες και χτυπούσαν τα κουδούνια στο σπίτι της, βγήκε ουρλιάζοντας έξω φωνάζοντας «Θα σας σπάσω το λαιμό», μπήκε στην bmw της κυνήγησε τα παιδιά στο δρόμο και στο τέλος τα χτύπησε με το αυτοκίνητο. Το ένα παιδί πήγε νοσοκομείο με το πόδι σπασμένο ενώ στο άλλο παιδί έβαλαν το χέρι του σε νάρθηκα.

Η ποινή που της επιβλήθηκε ήταν 20 μήνες στη φυλακή με αναστολή και αφαίρεση του διπλώματος της για 2 χρόνια. Η ίδια ζήτησε συγνώμη από τα παιδιά και από τους γονείς τους. Οι κατηγορίες ήταν επικίνδυνες σωματικές βλάβες, επικίνδυνη οδήγηση, και επίθεση. Στην κατάθεση τους στο δικαστήριο τα δυο παιδιά είπαν πως το συμβάν τους έχει δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα. «Ακόμη βλέπω το πρόσωπο της και ακούω τον κινητήρα του αυτοκινήτου και δεν μπορώ να ηρεμήσω» είπε χαρακτηριστικά το ένα από τα δυο θύματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.