search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:49
MENU CLOSE

Σκάρλετ Γιόχανσον: O έρωτας με τον Πάτρικ Σουέιζι (Video)

16.01.2020 19:43
Σκάρλετ Γιόχανσον: O έρωτας με τον Πάτρικ Σουέιζι (Video) - Media

 

Κατάφερε να αποσπάσει διπλή υποψηφιότητα στα βραβεία Όσκαρ για την ερμηνεία της στις ταινίες «Marriage Story» και «Jojo Rabbit».

Η Σκάρλετ Γιόχανσον σε συνέντευξή της στο W magazine επισήμανε ότι από μικρή πίστευε ότι υπάρχει ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στον κινηματογραφικό αστέρα και τον ηθοποιό.

Μάλιστα, αφηγήθηκε ένα περιστατικό το 1995, όταν κατά τα γυρίσματα της ταινίας Just Cause ρωτήθηκε από τον Laurence Fishburne αν θέλει να γίνει ηθοποιός ή σταρ του σινεμά. Τότε, η Johansson ήταν μόλις 11 ετών.

«Στο μυαλό μου δεν ήξερα τι εννοούσε ακριβώς. Αισθανόμουν ότι μπορείς να είσαι και τα δύο, (κι εσύ) μπορείς είσαι και τα δύο, αλλά μου έλεγε “είσαι εδώ για να κάνεις τη δουλειά;” Το εσωτερίκευσα αυτό. Αν ο τελικός σου στόχος είναι να είσαι απλώς ένας κινηματογραφικός αστέρας, λοιπόν… αυτό είναι πολύ διαφορετικό από την υποκριτική», εξήγησε η 36χρονη ηθοποιός.

Παράλληλα, εκμυστηρεύθηκε στην κάμερα πως ο πρώτος της κινηματογραφικός έρωτας υπήρξε ο Patrick Swayze: «Ο Patrick Swayze ήταν ο κινηματογραφικός μου έρωτας. […] Νομίζω ότι ο Patrick Swayze και ο David Bowie έδειχναν πολύ ωραίοι με στενά παντελόνια.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:48