30/05/2020 09:55:41

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας το Σαββατοκύριακο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας το Σαββατοκύριακο - Media

 

Ιδιαίτερα δύσκολο αναμένεται να είναι για τους Αθηναίους οδηγούς το σαββατοκύριακο καθώς θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες σε διάφορα σημεία.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας λόγω διαφόρων εργασίων στις εξής οδούς:

- Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 19-1-2020 και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 11.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Σταδίου, περιοχής Δήμου Αθηναίων στο ύψος του ο.α. 24.

- Λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού πρόσοψης κτιρίου, στις 19.01.2020 και κατά τις ώρες 07.30΄ έως 10.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Βας. Σοφίας, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο ύψος του ο.α. 120, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας. Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

- Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανύψωσης, στις 19-1-2020 και κατά τις ώρες 07.30΄ έως 14.30΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Συγγρού, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο ύψος του ο.α. 7, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αμαλίας. Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

- Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης πρασίνου, στις 18 και 19.01.2020 και κατά τις ώρες 07.00΄ έως 14.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Π. Κανελλοπούλου, στο ύψος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καρέα, περιοχής Δήμου Αθηναίων.

Σε όλες τις περιπτώσεις, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.