search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:33
MENU CLOSE

Μόνο δέκα λεπτά άσκηση θα σας χαρίσει επίπεδη κοιλιά (Video)

17.01.2020 15:30
Μόνο δέκα λεπτά άσκηση θα σας χαρίσει επίπεδη κοιλιά (Video) - Media
 
Πώς θα σας φαινόταν αν μόλις σε δέκα λεπτά μπορούσατε να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας και να αποκτήσετε ένα επίπεδο στομάχι; Πώς θα σας φαινόταν αν δε χρειαζόταν καν να βγείτε από το σπίτι σας για να το πετύχετε αυτό; Τέλειο, έτσι;
 
Για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά δυνατούς κοιλιακούς το μυστικό είναι να τρώτε με μέτρο και να εκτελείται τις σωστές ασκήσεις με ακρίβεια, έτσι όταν συνδυάζουμε την ισορροπημένη διατροφή με τακτική γυμναστική είναι θέμα χρόνο να δείτε την επιθυμητή διαφορά, και όχι μόνο, στο σώμα σας.
 
Το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής αποτελείται από επτά ασκήσεις που εστιάζουν στην ενδυνάμωση του πυρήνα (όταν αναφερόμαστε στον «πυρήνα» του σώματός μας, εννοούμε τις περιοχές των κοιλιακών τοιχωμάτων, τη λεκάνη, την οσφυϊκή περιοχή και την ικανότητά τους να σταθεροποιούν το σώμα όταν κινούμαστε) και στην τόνωση της κοιλιάς, χαρίζοντάς σας γραμμωμένους κοιλιακούς και επίπεδο στομάχι.
 
Φορέστε, λοιπόν, άνετε ρούχα και πατήστε το «play».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:32