23/02/2020 03:17:49

Μόνο δέκα λεπτά άσκηση θα σας χαρίσει επίπεδη κοιλιά (Video)

Μόνο δέκα λεπτά άσκηση θα σας χαρίσει επίπεδη κοιλιά (Video) - Media
 
Πώς θα σας φαινόταν αν μόλις σε δέκα λεπτά μπορούσατε να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας και να αποκτήσετε ένα επίπεδο στομάχι; Πώς θα σας φαινόταν αν δε χρειαζόταν καν να βγείτε από το σπίτι σας για να το πετύχετε αυτό; Τέλειο, έτσι;
 
Για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά δυνατούς κοιλιακούς το μυστικό είναι να τρώτε με μέτρο και να εκτελείται τις σωστές ασκήσεις με ακρίβεια, έτσι όταν συνδυάζουμε την ισορροπημένη διατροφή με τακτική γυμναστική είναι θέμα χρόνο να δείτε την επιθυμητή διαφορά, και όχι μόνο, στο σώμα σας.
 
Το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής αποτελείται από επτά ασκήσεις που εστιάζουν στην ενδυνάμωση του πυρήνα (όταν αναφερόμαστε στον «πυρήνα» του σώματός μας, εννοούμε τις περιοχές των κοιλιακών τοιχωμάτων, τη λεκάνη, την οσφυϊκή περιοχή και την ικανότητά τους να σταθεροποιούν το σώμα όταν κινούμαστε) και στην τόνωση της κοιλιάς, χαρίζοντάς σας γραμμωμένους κοιλιακούς και επίπεδο στομάχι.
 
Φορέστε, λοιπόν, άνετε ρούχα και πατήστε το «play».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.