search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:46
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή ληστεία για 50 ευρώ (Photos, σκληρές εικόνες)

17.01.2020 16:22
Σφαγή στη Λαμία: Τον μαχαίρωσε για οικονομικές διαφορές (Photo) - Media
 
Σοκάρουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα με την παροχή πρώτων βοηθειών στο ένα από τα θύματα της ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.
maxairoma 3.jpg
Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 02:00, στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Οικονόμου και Κώττα Ρούλια, κοντά στο One Salonica, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
maxairoma 1.jpg
Άτομα κρατώντας μαχαίρια και ξύλινα αντικείμενα προσέγγισαν τρεις Πακιστανούς και έναν Έλληνα και αφαίρεσαν από τους δύο 50 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
maxairoma 2.jpg
Στα θύματα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ. Το ένα από τα θύματα είχε δύο μαχαιριές στην πλάτη. Το μαχαίρι χτύπησε το νεφρό του άτυχου νεαρού προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.
 
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων που εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο δεν προέκυψε εμπλοκή τους στο περιστατικό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:43