search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:41
MENU CLOSE

Τέλος ο τίτλος Αυτού Υψηλότητα και το δημόσιο χρήμα για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγο του Μέγκαν

18.01.2020 19:36
Μέγκαν και Χάρι: Δείτε πόσα εκατ. κόστισαν στους φορολογούμενους σε δυο χρόνια - Media

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι του Μπάκιγχαμ γνωστοποίησαν σήμερα τις αποφάσεις τους για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, έπειτα από την απόφαση που έλαβαν να αποσυρθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παύθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, η βασίλισσα  Ελισάβετ τους παίρνει τίτλους και χρήματα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν δεν θα κάνουν πλέον χρήση των τίτλων τους και δεν θα λάβουν δημόσιους πόρους για βασιλικά καθήκοντα, δήλωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με έκτακτη είδηση του BBC.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δήλωσαν επίσης ότι σκοπεύουν να αποπληρώσουν τα χρήματα για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, που θα παραμείνει το οικογενειακό σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι Χάρι και Μέγκαν θα σταματήσουν να έχουν τον τίτλο «Royal Sussex», τον οποίο -όπως εκτιμούσαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης- θα χρησιμοποιούσαν για κερδίσουν εκατομμύρια, μέσω συμβολαίων και συνεργασιών, στη νέα τους ζωή στον Καναδά.

Η βασίλισσα Ελισάβετ στην ανακοίνωσή της τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Άρτι θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας.

«Έπειτα από αρκετούς μήνες σκέψεων και περαιτέρω πρόσφατες συζητήσεις, είμαι ικανοποιημένη που μαζί βρήκαμε έναν εποικοδομητικό και υποστηρικτικό τρόπο για να προχωρήσει ο εγγονός μου και η οικογένειά του. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτι θα είναι πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μου Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που έχουν βιώσει ως συνέπεια της έντονης προσοχής τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσιωμένη δουλειά του σε αυτή τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και αλλού και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για το πώς η Μέγκαν έγινε τόσο γρήγορα ένα με την οικογένεια. Ελπίδα όλης της οικογένειάς μου είναι η ελπίδα ότι η σημερινή ανακοίνωση θα τους επιτρέψει να αρχίσουν να χτίζουν μια ευτυχισμένη και ήρεμη νέα ζωή».

 

83065895_658687514957333_2051485957793775616_n

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:34