search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:22
MENU CLOSE

Μπουρνούς κατά Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου: Επιχειρεί να κάνει «παιδομάζωμα»

19.01.2020 16:28
Μπουρνούς κατά Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου: Επιχειρεί να κάνει «παιδομάζωμα»  - Media

 

«Ντροπή και μόνο ντροπή». Έτσι σχολιάζει ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στα Δεκαπενταμελή Συμβούλια των σχολείων. 

«Τι θα πει, άραγε, ο κ. Μουτζούρης στους 16χρονους και 17χρονους μαθητές; Θα τους μιλήσει για την αξία της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας; Θα τους πει για την εγκληματική κυβερνητική πολιτική στο προσφυγικό;», αναρωτιέται στη δήλωσή στα social media. 

«”Παιδομάζωμα” των μαθητικών συμβουλίων επιχειρεί να κάνει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου εν όψει της κινητοποίησης της Τετάρτης. Τι θα πει, άραγε, ο κ. Μουτζούρης στους 16χρονους και 17χρονους μαθητές; Θα τους μιλήσει για την αξία της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας; Θα τους πει για την εγκληματική κυβερνητική πολιτική στο προσφυγικό; Θα τους πει έστω για τα πραγματικά αιτήματα, την αποσυμφόρηση προς την ενδοχώρα και την εναντίωση στη δημιουργία κλειστού κέντρου-φυλακής στη Λέσβο; Ή θα τους κάνει κατήχηση για τα “4000 χρόνια της θρησκείας”, το “ελληνικό IQ” και τον “κίνδυνο φυλετικής αλλοίωσης” με σιγοντάρισμα από τον κ.Χατζηκομνηνό;», αναφέρει. 

Και συνεχίζει: «Ντροπή και μόνο ντροπή για το κατάντημα των τοπικών μας αρχόντων. Ας αφήσουν τα “παιδομαζώματα” και τα ακροδεξιά τους παραληρήματα κι ας εναντιωθούν στην πράξη στα σχέδια της δικής τους κυβέρνησης. Τα νησιά μας δεν τελούν υπό κατάληψη, αλλά υπό εγκατάλειψη».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:22