search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:09
MENU CLOSE

Βίντεο-ντοκουμέντο: Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής εμβολίζει λέμβο με πρόσφυγες (Video)

20.01.2020 08:46
Βίντεο-ντοκουμέντο: Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής εμβολίζει λέμβο με πρόσφυγες (Video) - Media

 

Βίντεο με σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής να εμβολίζει μια λέμβο γεμάτη πρόσφυγες από την Τουρκία κάνει τον γύρο του διαδικτύου της τελευταίες ώρες.

Το βίντεο τράβηξαν οι ίδιοι οι πρόσφυγες.

Στη βάρκα επέβαιναν Σύροι πρόσφυγες -γυναίκες και παιδιά- από την Τουρκία που ακούγονται να ουρλιάζουν από τον φόβο.

Το σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής κάνει επικίνδυνους ελιγμούς με στόχο να προκαλέσε κυματισμό, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων στη βάρκα.

Δείτε το βίντεο:

Οπότε την επόμενη φορά, που θα ακουσουμε για πολύνεκρο ναυάγιο στο Αιγαίο με πρόσφυγες καλό θα είναι να έχουμε στο μυαλό μας το παραπάνω βίντεο.

Άλλωστε, δεν είναι λίγοι και στην χώρα μας εκείνοι που είναι της ίδιας λογικής, δηλαδή «αν δεν πνίγεται και κανείς, θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα».

Μιά αντίστοιχη απαράδεκτη δήλωση για το προσφυγικό και μεταναστευτικό έκανε πριν λίγες μέρες και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ την επανίδρυση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:09