search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:55
MENU CLOSE

To κολακευτικό tweet του Χάφταρ για Μητσοτάκη και Δένδια

20.01.2020 09:06
To κολακευτικό tweet του Χάφταρ για Μητσοτάκη και Δένδια  - Media

 

Ευχαριστήριο μήνυμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών απέστειλε ο Εθνικός Λιβυκός Στρατός (LNA) επιδοκιμάζοντας την “εξαιρετική διπλωματική τους προσπάθεια”.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter, μετά την ολοκλήρωση της Διάσκεψης στο Βερολίνο για την Λιβύη, ο LNA αναφέρει:

“Παρότι δυστυχώς δεν ήταν παρόντες, η εξαιρετική Διπλωματική Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια ήταν τρομερά επωφελής για τον λαό της Λιβύης. Η Λιβύη σας ευχαριστεί”.

 

Σχολιάζοντας την ανάρτηση, ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης σημείωσε στον ΣΚΑι: “Ήταν μια απάντηση σε αυτούς που έλεγαν ότι ο κ. Χαφτάρ δεν μας ευχαρίστησε…”. Ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι η Ελλάδα έχει λόγο στο λιβυκό ζήτημα, τόσο απευθείας στα όργανα της ΕΕ, όσο, εμμέσως και στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ μέσω της συμμάχου Γαλλίας που είναι μόνιμο μέλος.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:54