16/02/2020 06:31:53

Ο μπογιατζής πήρε την εκδίκησή του: Δεν τον πλήρωναν και τους «έκραξε» στον φρεσκοβαμμένο τοίχο (Video/Photos)

Ο μπογιατζής πήρε την εκδίκησή του: Δεν τον πλήρωναν και τους «έκραξε» στον φρεσκοβαμμένο τοίχο (Video/Photos) - Media

 

Την εκδίκησή του από τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου στο Ντέρμπισαϊρ, με τον πιο μυθικό τρόπο, πήρε ένας μπογιατζής…

Όπως αναφέρει η dailymail, ο Dean Reeves λοιπόν προσελήφθη από τον Terry Taylor, προκειμένου να βάψει το North Star Club, το οποίο δεν ήταν πλέον μαγαζί διασκέδασης, αλλά είχε μετατραπεί σε σπίτια προς ενοικίαση.

Η τιμή στην οποία είχαν συμφωνήσει ήταν οι 1.150 λίρες, με τον συγκεκριμένο τύπο να δίνει τις 650 πριν τελειώσει η δουλειά.

Όταν αυτή ολοκληρώθηκε λοιπόν, ο 50χρονος μπογιατζής ζήτησε τα χρήματά του, όμως ο Taylor του ζήτησε να βάψει και ένα άλλο μέρος του σπιτιού, το οποίο δεν ήταν στην αρχική συμφωνία.

Προκειμένου να ξεμπερδεύει το έκανε, αλλά ο ιδιοκτήτης του έβαζε συνεχώς νέες εργασίας, προκειμένου να του καταβάλει τις υπόλοιπες 500 λίρες που αντιστοιχούν σε 587 ευρώ.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες ο Reeves δεν άντεξε και αποφάσισε να πάρει στην κατάσταση στα χέρια του. Πήρε μαύρη μπογιά, τσάκωσε ένα πινέλο και ανέβηκε στην σκάλα για να φιλοτεχνήσει την πρόσωψη του σπιτιού, με ένα μήνυμα που το έβλεπε όποιος περνούσε από το σημείο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.