05/06/2020 13:34:23

«Τουρτουρίζουν» εδώ και δέκα ημέρες σε σχολείο των Χανίων - Περιμένουν τον προμηθευτή πετρελαίου από το Ηράκλειο (Photos)

«Τουρτουρίζουν» εδώ και δέκα ημέρες σε σχολείο των Χανίων - Περιμένουν τον προμηθευτή πετρελαίου από το Ηράκλειο (Photos) - Media

 

Ανυπόφορες οι συνθήκες στις αίθουσες για μαθητές και καθηγητές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ στα Χανιά, αφού εδώ και 10 μέρες δεν υπάρχει πετρέλαιο.

Όλα αυτά μάλιστα στις αρχές του Γενάρη, τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, με τους τοίχους του παλιού κτιρίου να έχουν «πετάξει» υγρασία και τους μαθητές να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, σε σημείο μάλιστα ο διευθυντής, Γιώργος Φιλανδράκης, να είναι στο όριο να τους διώξει μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα της θέρμανσης, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε στο zarpanews.gr.

Όπως αποκάλυψε, η φετινή απόφαση της Σχολικής Επιτροπής ο προμηθευτής πετρελαίου χανιώτικων σχολείων να βρίσκεται στο Ηράκλειο(!), κάτι που δημιουργεί σίγουρα απορίες, ενώ δημιουργούνται πρακτικά και όχι μόνο προβλήματα από μια τέτοια συνεργασία απόστασης 150 χιλιομέτρων.

Ευχή όλων το πετρέλαιο να κάνει επιτέλους το… ταξίδι του και οι μαθητές να κάνουν μάθημα σε φυσιολογικές συνθήκες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.