search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:31
MENU CLOSE

Έγκλημα στις Μοίρες: Με κουκούλα στα δικαστήρια ο 51χρονος – Προφυλακίστηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

21.01.2020 09:52
Έγκλημα στις Μοίρες: Με κουκούλα στα δικαστήρια ο 51χρονος - Προφυλακίστηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα  - Media

 

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί Τρίτης ο 51χρονος που φέρεται να σκότωσε εν ψυχρώ τον Κώστα Χατζάκη στο σπίτι του στις Μοίρες και να  πυροβόλησε εναντίον 4 εφήβων.

Στο δικαστικό μέγαρο υπήρχε αστυνομική δύναμη καθώς υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη φορά που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει την περασμένη Παρασκευή για να προετοιμάσει την απολογία του, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή.

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για Ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή αλλά και για οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του δράστη του φονικού προτάσσεται ο ισχυρισμός ότι ο 51χρονος ότι έχει κενό μνήμης λόγω της επήρειας αλκοόλ.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26