search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:20
MENU CLOSE

Καρκινοπαθής μητέρα σκότωσε την 9χρονη κόρη της και μετά πήδηξε από τον όγδοο όροφο (Photos)

21.01.2020 11:17
Καρκινοπαθής μητέρα σκότωσε την 9χρονη κόρη της και μετά πήδηξε από τον όγδοο όροφο (Photos) - Media

 

Mία μητέρα σε τελικό στάδιο καρκίνου δολοφόνησε την εννιάχρονη κόρη της και στη συνέχεια πήδηξε από τον όγδοο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στο Νοβοσιμπίρσκ της νοτιοδυτικής Σιβηρίας. Η Μαρία Ρούσκιχ 29 ετών, ωστόσο επέζησε από την πτώση αυτή και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης. Μετά την πτώση της βρέθηκε από γείτονές της να κείτεται στο χιόνι και να υποφέρει από φρικτούς πόνους. Στη συνέχεια με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Συμφωνα με μαρτυρία ενός άνδρα, η νεαρή μητέρα βρέθηκε σχεδόν γυμνή, με τα χέρια και τα πόδια της γεμάτα αίματα. “Την ρώτησα τι συνέβη, αλλά δε μου απάντησε, το μόνο που μου έλεγε ήταν ” βοήθησέ με, δεν μπορώ να αισθανθώ τα χέρια και τα πόδια μου”, είπε στη μαρτυρία του. 

Το αίμα ωστόσο που βρέθηκε στο σώμα της Ρούσκιχ δεν ήταν δικό της, αλλά ανήκε στην κόρη της, την οποία είχε πρώτα χτυπήσει στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο προτού την σκοτώσει.

Η παραλίγο αυτόχειρας είχε αφήσει και σημείωμα στο διαμέρισμά της στο οποίο έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει με αυτούς τους ανυπόφορους πονοκεφάλους άλλο, ζητώντας συγχώρεση.

Ο πατέρας της 9ρονης κόρης σύμφωνα με γείτονες, εργάζεται στο στρατό και απουσιάζει για καιρό από το σπίτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15