03/06/2020 17:04:36

Λεωνίδας Κακούρης: «Δεν είναι καλοπληρωμένες οι Άγριες Μέλισσες» (Video)

Λεωνίδας Κακούρης: «Δεν είναι καλοπληρωμένες οι Άγριες Μέλισσες» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης με αφορμή την κοπή της πίτας στην παράσταση «Κάτω Παρθενώνας». Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για την επιτυχία της σειράς “Άγριες Μέλισσες” στην οποία συμμετέχει, καθώς και τις αμοιβές που ο ίδιος και οι συνάδελφοι του λαμβάνουν.

«Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές μου η συνάντηση με τις Άγριες Μέλισσες. Το σενάριο είναι τόσο δυνατό που και εμείς οι ίδιοι, που ξέρουμε τι θα συμβεί, όταν βλέπουμε στο χαρτί το πως συμβαίνει, μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Ωραία, ας πούμε πως είναι μια σαπουνόπερα. Τι κάνει η σαπουνόπερα λέει μια ιστορία. Υπάρχουν σαπουνόπερες που είναι πολύ ωραίες και κάποιες άλλες που είναι άθλιες. Όπως υπάρχουν σαπούνια πολύ ωραία και σαπούνια άθλια» είπε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στις αποδοχές των ηθοποιών για τη δουλειά αυτή είπε: «Δεν είναι καλοπληρωμένη η σειρά και δεν θα μπορούσε να είναι τόσο καλοπληρωμένη γιατί δεν θα έβγαινε. Είναι μια σειρά πληρωμένη καλά, εντάξει, για τα δεδομένα που περνάμε. Με έναν τρόπο βάλαμε όλοι πλάτη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτή την παράτολμη απόφαση του κ. Καραγιάννη” κατέληξε ο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.