search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30
MENU CLOSE

Η «μαγική εικόνα» που αποκαλύπτει τα μυστικά «θέλω» σας σε μια σχέση (Photo)

21.01.2020 16:53
Η «μαγική εικόνα» που αποκαλύπτει τα μυστικά «θέλω» σας σε μια σχέση (Photo) - Media

 

Όλοι μας έχουμε συγκεκριμένες -πολύ συχνά, εξαιρετικά συγκεκριμένες- απαιτήσεις από τις σχέσεις μας, οι οποίες συχνά εκφράζονται μέσα από τις επιλογές μας στα άτομα με τα οποία σχετιζόμαστε.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια συγγραφέα και αναλύτρια, υπάρχει ένας τρόπος, απλός μαλιστα να ανακαλύψουμε τι πραγματικά επιθυμούμε από τις σχέσεις μας.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό τεστ στο οποίο, ανάλογα με το ποιο στοιχείο βλέπουμε πρώτα σε μια συγκεκριμένη εικόνα, αποκαλύπτονται οι μύχιες σκέψεις μας για τις σχέσεις μας.

Η εικόνα είναι αυτη:

Σύμφωνα με την ανάλυση του τεστ, αν παρατηρήσετε πρώτα:

1. Ένα ανδρικό πρόσωπο, τότε είστε ένας άνθρωπος που αρέσκεται να βλέπει πάντα τη «μεγάλη εικόνα», και αυτό που επιθυμείτε από μια σχέση είναι σταθερότητα και έλεγχο.

2. Τα πρόβατα, τότε είστε ένα ευαίσθητο άτομο που πληγώνεται εύκολα και αναζητάτε σχέσεις που κυριολεκτικά θα σας συνεπάρει, καθώς έχετε τεράστια συναισθηματικά αποθέματα.

3. Το αγόρι στο δένδρο, τότε είστε ένας ρεαλιστής με δόση αισιοδοξίας και ζητάτε από μια σχέση ανοιχτή επικοινωνία και εμπιστοσύνη.

4. Τις καλύβες, τότε είστε άνθρωπος που τρομάζει από τις πραγματικές σχέσεις και επιδιώκετε να έχετε μια σχέση ερωτική/φιλική, χωρίς άλλες ταμπέλες.

Πηγή: Yahoo!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30