05/08/2020 22:40:12

Η «μαγική εικόνα» που αποκαλύπτει τα μυστικά «θέλω» σας σε μια σχέση (Photo)

Η «μαγική εικόνα» που αποκαλύπτει τα μυστικά «θέλω» σας σε μια σχέση (Photo) - Media

 

Όλοι μας έχουμε συγκεκριμένες -πολύ συχνά, εξαιρετικά συγκεκριμένες- απαιτήσεις από τις σχέσεις μας, οι οποίες συχνά εκφράζονται μέσα από τις επιλογές μας στα άτομα με τα οποία σχετιζόμαστε.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια συγγραφέα και αναλύτρια, υπάρχει ένας τρόπος, απλός μαλιστα να ανακαλύψουμε τι πραγματικά επιθυμούμε από τις σχέσεις μας.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό τεστ στο οποίο, ανάλογα με το ποιο στοιχείο βλέπουμε πρώτα σε μια συγκεκριμένη εικόνα, αποκαλύπτονται οι μύχιες σκέψεις μας για τις σχέσεις μας.

Η εικόνα είναι αυτη:

Σύμφωνα με την ανάλυση του τεστ, αν παρατηρήσετε πρώτα:

1. Ένα ανδρικό πρόσωπο, τότε είστε ένας άνθρωπος που αρέσκεται να βλέπει πάντα τη «μεγάλη εικόνα», και αυτό που επιθυμείτε από μια σχέση είναι σταθερότητα και έλεγχο.

2. Τα πρόβατα, τότε είστε ένα ευαίσθητο άτομο που πληγώνεται εύκολα και αναζητάτε σχέσεις που κυριολεκτικά θα σας συνεπάρει, καθώς έχετε τεράστια συναισθηματικά αποθέματα.

3. Το αγόρι στο δένδρο, τότε είστε ένας ρεαλιστής με δόση αισιοδοξίας και ζητάτε από μια σχέση ανοιχτή επικοινωνία και εμπιστοσύνη.

4. Τις καλύβες, τότε είστε άνθρωπος που τρομάζει από τις πραγματικές σχέσεις και επιδιώκετε να έχετε μια σχέση ερωτική/φιλική, χωρίς άλλες ταμπέλες.

Πηγή: Yahoo!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.