search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:05
MENU CLOSE

Τι απαντάει ο ΣΚΑΪ για την αποχώρηση των Ράδιο Αρβύλα

21.01.2020 17:30
Το ριάλιτι που αποτελεί «γρίφο» για τον ΣΚΑΪ - Δύσκολα θα επιστρέψει - Media

 

Την δική του απάντηση στην ανακοίνωση που ανέβασε η ομάδα του Βινυλίου στο Facebook, έδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Το τέλος στη συνεργασία των Ράδιο Αρβύλα με τον ΣΚΑΪ έκανε γνωστό ο Αντώνης Κανάκης, μέσω της σελίδας της εκπομπής «ΒΙΝΥΛΙΟ» στο Facebook.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ. Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο».

Στη συνέχεια, επεσήμανε επίσης πως: «Τα όσα έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ».

Από την άλλη πλευρά, πηγές από τον σταθμό του φαλήρου αναφέρουν πως το κανάλι «έχει τηρήσει στο ακέραιο» ότι είχε συμφωνηθεί και συζητηθεί ανάμεσα στους υπεύθυνους του καναλιού και στους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

«Ως κανάλι έχουμε τηρήσει στο ακέραιο ότι είχε συμφωνηθεί με την ομάδα των Αρβύλα κάτι που δεν έπραξαν οι ίδιο απέναντι μας» αναφέρει το κανάλι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01