search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:22
MENU CLOSE

Περιφέρεια Αττικής: Δεν κόστισε 12.000 ευρώ η βασιλόπιτα, αλλά 10.800 (Video)

21.01.2020 19:12
Περιφέρεια Αττικής: Δεν κόστισε 12.000 ευρώ η βασιλόπιτα, αλλά 10.800 (Video) - Media

 

Για απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα που δεν μπορεί να αμαυρωθεί από κακόβουλα σχόλια και δημοσιεύματα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής μετά το θόρυβο που ξέσπασε για το κόστος της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Περιφέρεια Αττικής διέθεσε αρχικά 12.000 ευρώ για την εκδήλωση και τελικά, μετά την προσφορά του κεντρικού ξενοδοχείο στο οποίο έγινε η εκδήλωση, πλήρωσε το ποσό των 10.800 ευρώ. 

Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής αναφέρει τα εξής:

«Σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας και νομιμότητας και με ομόφωνη απόφασή της η διαπαραταξιακή Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης προς τιμήν των άνω των 1.800 εργαζομένων καθώς και των παιδιών τους, της Περιφέρειας Αττικής. 

Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε την αλήθεια, το κόστος δεν ήταν 12.000 ευρώ όπως ψευδώς αναφέρεται, αλλά 10.800 ευρώ,  συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Επίσης η εκδήλωση αυτή, ήταν  γιορτή για όλους τους εργαζομένους και διοργανώθηκε σε συνεργασία μαζί τους. Δεν ήταν “η πίτα του Πατούλη”, όπως κάποια μέσα αναπαραγάγουν αναληθώς. Το ποσό που διαθέσαμε αφορούσε το σύνολο της εκδήλωσης , από την ενοικίαση του χώρου και το κέτερινγκ, μέχρι και το προσωπικό που απασχολήθηκε για τη διασκέδαση των μικρών παιδιών. Στην ίδια εκδήλωση μοιράστηκαν δωρεάν πάνω από 1000 δώρα στους μικρούς μας φίλους,  που ήταν χορηγία γνωστής εταιρείας παιχνιδιών. 

Επρόκειτο λοιπόν, για  μια ελάχιστη πράξη αναγνώρισης της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλλουν οι άνθρωποι  μας, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες χιλιάδων πολιτών της Αττικής, αλλά και να καταστήσουν τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της  χώρας, Περιφέρεια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης, τόπο φιλικό στις επενδύσεις, στην επιχειρηματικότητα , στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη βελτίωση των εισοδημάτων των κατοίκων της.

Η αυτονόητη υποχρέωση μας να αναγνωρίσουμε έμπρακτα τη δουλειά των ανθρώπων μας δεν μπορεί να ακυρωθεί, ούτε να αμαυρωθεί από κακόβουλα σχόλια και δημοσιεύματα. Ο φθηνός λαϊκισμός δεν θα περάσει. Την ίδια εκδήλωση θα την πραγματοποιήσουμε ξανά, κόντρα στη μίζερη και λαϊκίστικη λογική των όψιμων και κομματικά κατευθυνόμενων επικριτών μας».

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:22