20/02/2020 20:59:19

Μεϊκόπουλος: Εγκλωβίστηκα στη Συγγρού, έτρεξα με τα πόδια στη Βουλή

Μεϊκόπουλος: Εγκλωβίστηκα στη Συγγρού, έτρεξα με τα πόδια στη Βουλή - Media

 

Στο κυκλοφοριακό χάος στην κορυφή της Συγγρού απέδωσε την καθυστερημένη άφιξή του στη Βουλή και τελικώς την απουσία του από την προεδρική εκλογή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, εξαλείφοντας οποιαδήποτε άλλη πολιτική ερμηνεία για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ψηφίσει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6 ο κ. Μεϊκόπουλος είπε ότι εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητή του στην κίνηση της Συγγρού και επιχείρησε να φτάσει με τα πόδια, τρέχοντας στη Βουλή. «Για ένα λεπτό έχασα την ψηφοφορία, ελπίζω το προεδρείο να δει το θέμα και να καταμετρηθεί η ψήφος μου» είπε ο βουλευτής, δίδοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην κυρία Σακελλαροπούλου. «Ήταν μία ανθρώπινη στιγμή, τι να κάνω» αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊκόπουλος, που λίγο νωρίτερα είχε θεαθεί να εξηγεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα τους λόγους της καθυστέρησης.

Σημειωτέον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέμα με τον Κώστα Ζουράρη, ο οποίος απουσίαζε από την ψηφοφορία και δήλωσε με νόημα στο ΘΕΜΑ 104.6 όταν ρωτήθηκε σχετικά «δεν μπορώ, τώρα είμαι σε σύσκεψη»!

Παραλίγο να απουσιάσει από την ψηφοφορία, σημειωτέον και ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Μανωλάκος, ο οποίος δήλωσε επίσης στο ΘΕΜΑ 104.6 ότι έπεσε θύμα του… νόμου του Μέρφι. «Χάλασε και το αυτοκίνητο και η μηχανή!» αποκάλυψε ο κ. Μανωλάκος, οποίος τελικά πρόλαβε και ψήφισε, αφού τον μετέφερε έγκαιρα ένας συνεργάτης του στη Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.