search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Σούζαν Άσμπι: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το σοβαρό πρόβλημα υγείας (Videos)

22.01.2020 11:05
Σούζαν Άσμπι: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το σοβαρό πρόβλημα υγείας (Videos) - Media

 

Τη γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90 ως τηλεοπτική γυμνάστρια σε εκπομπές. Προερχόμενη από την Αγγλία, ήταν εκείνη που έβαλε τη γυμναστική και το αερόμπικ μέσα στα σπίτια των τηλεθεατών.

Ο λόγος για τη Σούζαν Άσμπι η οποία εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την ανύπαρκτη σχέση με τον πατέρα της που εγκατέλειψε την ίδια και τη μητέρα της όταν ήταν 18 μηνών, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας με την καρδιά της που αντιμετώπισε πρόσφατα και για το οποίο έκανε επέμβαση με τη μέθοδο της ρομποτικής.

«Ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε ξαφνικά όταν ήμουν 18 μηνών.» είπε, προσθέτοντας: «Η μητέρα μου έπαθε νευρικό κλονισμό όταν μας άφησε ο πατέρας μου. Διάβασα γράμματα του πατέρα μου, αφού “έφυγε” η μαμά μου, που της έλεγε για μένα “βάλτην σε ορφανοτροφείο και πήγαινε να φτιάξεις τη ζωή σου στην Ελλάδα, κάνε καινούργια οικογένεια”.Όταν η μητέρα μου έγινε καλά, ήρθε και με πήρε από το ορφανοτροφείο. Στην πρώτη συνάντηση με τον πατέρα μου έβγαλα όλο τον θυμό μου», είπε μεταξύ άλλων. «Τον έβριζα όλη τη νύχτα. Είχα πάρα πολύ θυμό και μου βγήκε. Έχω κλείσει τον κύκλο αυτόν. Αναζητούσα τι σημαίνει πατέρας, είπε, τονίζοντας ότι τον συγχώρεσε για τα λάθη του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:58