search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:59
MENU CLOSE

Η συνάντηση των Big 4 του Ελληνικού Ποδοσφαίρου (Photos/Video)

22.01.2020 13:13
Τέσσερις ώρες κράτησε η συνάντηση του Big 4 - Αυγενάκης: Είχαμε ντέρμπι - Για φιάσκο κάνει λόγο ο Ολυμπιακός (Video) - Media

 

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στo ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» είναι στραμμένα τα βλέμματα του ελληνικού ποδοσφαιρικού κόσμου για την προγραμματισμένη και πολυσυζητημένη συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου οι οποίοι έχουν κληθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς.

Όσον αφορά στην περιβόητη ατζέντα, αυτή έχει τεθεί από τον Ζόραν Λάκοβιτς. Ο ίδιος θα θέσει τα θέματα που θα συζητηθούν με τους τέσσερις “μεγάλους”. Εν ολίγοις, όλα θα τεθούν επί τάπητος, θα είναι μια ευρεία συζήτηση και δεν θα περιχαρακώνεται σε συγκεκριμένα ζητήματα. 

Στο μεταξύ, δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης αναμένεται να κάνουν οι Λευτέρης Αυγενάκης και Ζόραν Λάκοβιτς, ενώ παραμένει άγνωστο ακόμη αν θα τοποθετηθεί κάποιος από τους Big-4.

Η ατζέντα

Την συνάντηση θα προλογίσουν ο Λάκοβιτς σε πρώτο επίπεδο αλλά και ο Αυγενάκης. Επίσης στο πιο ειδικό πλαίσιο η βασική ατζέντα θα έχει να κάνει

-με την διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ, τις εκλογές της και το πώς θα γίνουν

-με την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο μετά την αποχώρηση των FIFA – UEFA το προσεχές καλοκαίρι

-με την επιλογή προσώπων κοινής αποδοχής για την ΕΠΟ (πιθανότατα τεχνοκράτης ως CEO) και την ΚΕΔ.

-με την αποκλιμάκωση της έντασης.

Oι αφίξεις

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης είναι ο πρώτος που έδωσε το παρών. Η αφιξή του ήταν τόσο διακριτική που λίγοι τον αντιλήφθηκαν με τον ίδιο να φτάνει σχεδόν δύο ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης

Λίγο μετά τις 13:45 έφτασε στο Μεγάλη Βρετάνια ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ο οποίος συνάντησε στο λόμπι τον Ιβάν Σαββίδη. 

Ο Εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ έφτασε στο «Μεγάλη Βρετάνια» του Συντάγματος λίγο μετά τις 14:00 για να συμμετάσχει στη συνάντηση. Στις 14:14 εμφανίστηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Το παρών κανονικά έδωσε και ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου ο οποίος έφτασε στο ξενοδοχείο στις 14:25.

Oι καλεσμένοι

Οι κ.κ. Μαρινάκης, Αλαφούζος, Γραμμένος, Λυσάνδρου, Μελισσανίδης και Σαββίδης. 

Εκ μέρουν των Διεθνών Ποδοσφαιρικών Συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA).

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης

O Γιάννης Αλαφούζος πριν εισέλθει στο ξενοδοχείο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίνουν τα χέρια, λίγο πριν ο πρώτος καθίσει στη θέση του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:59