search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:17
MENU CLOSE

COSMOTE TV: Ακόμα ένα “OSCARS’ Sundays” με τον Θ. Κουτσογιαννόπουλο και νέες σεζόν για Project Blue Book και The Bold Type

22.01.2020 13:45
COSMOTE TV: Ακόμα ένα “OSCARS’ Sundays” με τον Θ. Κουτσογιαννόπουλο και νέες σεζόν για Project Blue Book και The Bold Type - Media

 

Νέους κύκλους επεισοδίων επιτυχημένων σειρών (Project Blue Book, The Bold Type), ακόμα μία εκπομπή OSCARSSundays με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο με πλούσια θεματολογία και αφιερώματα για τον κινηματογραφικό θεσμό των βραβείων OSCAR®, blockbuster σε Α΄ τηλεοπτική προβολή και μεγάλους on demand τίτλους, όπως το Joker με τον Χοακίν Φίνιξ θα παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα οι τηλεθεατές, στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV.

Project Blue Book & The Bold Type: Πρεμιέρα με νέο κύκλο επεισοδίων στο COSMOTE SERIES HD

Με φόντο τα αρχηγεία των πολεμικών δυνάμεων των ΗΠΑ, η σειρά Project Blue Book, έρχεται σε Α’ προβολή στην COSMOTE TV, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της από το History Channel στις ΗΠΑ (Κυριακή 26/1, 23.00) Βασισμένη στις πραγματικές έρευνες που διεξήχθησαν στο παρελθόν λόγω μεταφυσικών φαινομένων που συσχετίστηκαν με UFO, η πλοκή μας μεταφέρει στις δεκαετίες 1940-1970, περίοδο κατά την οποία ο Δρ. Άλεν Χάινεκ (Έινταν Γκίλεν– Game of Thrones), ανέλαβε τη διερεύνηση και επίλυση εκατοντάδων υποθέσεων, πολλές από τις οποίες παραμένουν μέχρι σήμερα μυστήριο, όπως αυτή του Gorman Dogfight στο Fargo.

Η σειρά που εξυμνεί το “girl power” The Bold Type, επιστρέφει με νέα επεισόδια, παρουσιάζοντας νέες καθημερινές προκλήσεις των τριών φίλων Τζέιν, Κατ και Σάτον. Στην 4η σεζόν, η επαγγελματική ανέλιξη, τα προσωπικά διλήμματα και αναζητήσεις βρίσκονται για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ζωή της πρώην διευθύντριας του περιοδικού Cosmopolitan, Τζοάννα Κολς. H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV, αμέσως μετά τις ΗΠΑ (Τρίτη 28/1, 00.00).

Ακόμα μία OSCARS’ Sunday στην COSMOTE TV

Στην εκπομπή OSCARSSundays αυτή την εβδομάδα, καλεσμένοι του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου θα είναι οι ηθοποιοί Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργος Καραμίχος, οι οποίοι θα κάνουν προβλέψεις για τους νικητές στις κατηγορίες Α’ Ανδρικού, Α΄ Γυναικείου, Καλύτερης ταινίας. Στο στούντιο της COSMOTE TV θα βρίσκεται και η ενδυματολόγος Ντένη Βαχλιώτη, η οποία θα σχολιάσει τις υποψηφιότητες στην κατηγορία Καλύτερου Κοστουμιού, ενώ θα μιλήσει και για τις θείες της Ντένη και Θεώνη Βαχλιώτη – Όλντριτζ, υποψήφια και βραβευμένη με OSCAR, στην εν λόγω κατηγορία, αντίστοιχα (Κυριακή 26/1, 17.30). H εκπομπή θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη στο COSMOTE CINEMA OSCARS και στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Τα εβδομαδιαία highlights σε COSMOTE CINEMA 1HD & COSMOTE CINEMA 2HD

Την Κυριακή 26/1 στο COSMOTE CINEMA 1HD ξεχωρίζει η πρεμιέρα της liveaction κινηματογραφικής μεταφοράς της εμβληματικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney Αλαντίν (Aladdin). Στον ομώνυμο συναντάμε τον Μένα Μασούντ, ενώ οι Μαρβάν Κεζνάρι και Γουίλ Σμιθ υποδύονται αντίστοιχα, τον μοχθηρό βεζίρη Τζαφάρ και το Τζίνι (21.00, ζώνη Blockbuster).

Η δραμεντί ισπανικής παραγωγής Κρίση Πανικού (Panic Attack) παρουσιάζει έξι ιστορίες καθημερινών ανθρώπων στις οποίες, μεταξύ άλλων, «πρωταγωνιστούν» μία νευρωτική νύφη, μια διαδικτυακή πορνοστάρ και ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει διάφορα ευτράπελα (Πέμπτη 23/1, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

Η υποψήφια για OSCAR Λόρα Ντερν (Ιστορία Γάμου) και η Κρίστεν Στιούαρτ συμπρωταγωνιστούν στο βιογραφικό δράμα Η πιο Μεγάλη Απάτη (JT Leroy), για τη λογοτεχνική περσόνα JT LeRoy που δημιούργησε η συγγραφέας Λόρα Άλμπερτ στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Όταν στην ίδια ζητήθηκε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις για την προώθηση της δουλειάς της, επιστράτευσε λόγω της αγοραφοβίας της την κουνιάδα της, που για τα επόμενα 6 χρόνια, έκανε εμφανίσεις φέροντας το όνομά της (Τετάρτη 22/1, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).

Μέσα από την on demand υπηρεσία της COSMOTE TV Movies Club, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους για ενοικίαση την κινηματογραφική μεταφορά της βραβευμένης με 3 Χρυσές Σφαίρες σειράς, Downton Abbey, καθώς και την ταινία του Τοντ Φίλιπς Joker, η οποία ηγείται των υποψηφιοτήτων στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων OSCAR.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10