search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06
MENU CLOSE

Ένα ελληνικό success story στην αμερικανική κεφαλαιαγορά

22.01.2020 14:43
Wall Street: Δεύτερο σερί ρεκόρ για τον S&P 500 - Media

 

Τη θεαματική είσοδό της στον χώρο των υπηρεσιών Ναυτιλίας και συγκεκριμένα στη Διαχείριση Πληρωμάτων Πλοίων ανακοίνωσε, στις 21 Ιανουαρίου 2020, στο Xρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, η αμερικανική εταιρεία, ελληνικών συμφερόντων, THENABLERS Inc, (OTC: TNBL), η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο υπηρεσιών διεθνούς ανάπτυξης.

Η εταιρεία αρχικά είχε ανακοινώσει από τον Οκτώβριο του 2019, ότι πραγματοποίησε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τους ιδιοκτήτες της ELVICTOR GROUP OF COMPANIES, ενός ομίλου με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κύριοι μέτοχοι της ELVICTOR GROUP OF COMPANIES απέκτησαν τον έλεγχο της THENABLERS Inc, με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου παροχής υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη γεωγραφική του επέκταση.

Το νέο σχήμα, στο οποίο μετέχουν και τα ιδρυτικά στελέχη της THENABLERS Inc., θα ονομάζεται ELVICTOR GROUP Inc, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μετονομασίας, όπως ορίζει η επιτροπή κεφαλαιαγοράς των HΠΑ.

Είμαστε υπερήφανοι που ανοίγουμε νέους δρόμους με την ομάδα της THENABLERS Inc, και ευελπιστούμε να επιτύχουμε σε αυτό το νέο εγχείρημα, ως η πρώτη ιστορικά και διεθνώς Ναυτιλιακή Εταιρεία Διαχείρισης Πληρωμάτων, που εισάγεται στην αμερικανική κεφαλαιαγορά», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Γαλανάκης, που ανέλαβε CEO στην ELVICTOR GROUP Inc.

«Η ELVICTOR GROUP OF COMPANIES έχει εμπειρία πλέον των 40 ετών στον χώρο των υπηρεσιών Ναυτιλίας, κατέχει ηγετική θέση στην διεθνή αγορά και το όνομά της είναι ευρέως γνωστό στους ναυτιλιακούς κύκλους. ‘Αρα, αποτελεί για εμάς μία εξαιρετική ευκαιρία και εγγύηση για την ανάπτυξη της εταιρείας μας», επεσήμανε ο κ. Πάνος Λαζαρέτος, ιδρυτής και διευθυντής Διεθνούς Ανάπτυξης της ELVICTOR GROUP Inc.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06