search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:56
MENU CLOSE

Χαμός στο αστυνομικό τμήμα: Πιάστηκαν να κάνουν σεξ στην τουαλέτα (Photo)

22.01.2020 15:16
brandi-sanchez-lambros-gavalas
 
Μία μισόγυμνη και μεθυσμένη αστυνομικός πιάστηκε στα πράσα, εν ώρα υπηρεσίας να κάνει σεξ με έναν συνάδελφό της στο κτίριο του αστυνομικού τμήματος του Μανχάταν το Σάββατο.
 
Σύμφωνα με τη NY Post, η 39χρονη Μπράντι Σάντσεζ και ο 46χρονος Λάμπρος Γαβαλάς έβγαλαν τα όπλα τους, τα αστυνομικά τους σήματα και έδωσαν ραντεβού στο μπάνιο του αστυνομικού τμήματος
Η 39χρονη έχει ένα παιδί και συζεί με άλλον αστυνομικό του 79ου αστυνομικού τμήματος του Μπρούκλιν. Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν αρνήθηκε το περιστατικό και ανέφερε ότι γίνεται εσωτερική έρευνα.
 
Τις θερμές περιπτύξεις των δύο αστυνομικών είδε μια συνάδελφος της Σάντσεζ και όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «είδε την Σάντσεζ και τον Γαβαλά μέσα στην ίδια τουαλέτα να έχουν σεξουαλική επαφή».
 
Το παράνομο ζευγάρι πιάστηκε πέντε λεπτά πριν σχολάσει η 39χρονη. Η συνάδελφός της ανέφερε αμέσως όσα είδε στο μπάνιο και τότε ο αξιωματικός του τμήματος μπήκε και διέκοψε το ασυγκράτητο ζευγάρι.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:55