search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:23
MENU CLOSE

Τέσσερις ώρες κράτησε η συνάντηση του Big 4 – Αυγενάκης: Είχαμε ντέρμπι – Για φιάσκο κάνει λόγο ο Ολυμπιακός (Video)

22.01.2020 16:50
Τέσσερις ώρες κράτησε η συνάντηση του Big 4 - Αυγενάκης: Είχαμε ντέρμπι - Για φιάσκο κάνει λόγο ο Ολυμπιακός (Video) - Media

 

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τέσσερις ώρες η συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων ιδιοκτητών ΠΑΕ, με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και εκπροσώπων της FIFA και της UEFA, καθώς και τον Διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς. Oι τέσσερις ιδιοκτήτες αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Πληροφορίες που έρχονται από την αίθουσα της συνάντησης μιλούν για σύγκλιση σε κάποια σημεία, δίχως όμως να διευκρινίζεται ποια είναι αυτά. Δεν υπάρχει ωστόσο πληροφορία αν υπάρχει κάποια ουσιώδης διαφωνία και πού αυτή εστιάζεται, ωστόσο γίνεται λόγος πως υπήρξαν εντάσεις. 

Ο εκπρόσωπος FIFA/UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ σε μία σύντομη δήλωση του μετά το πέρας της συνάντησης ανέφερε πως ήταν μια καλή συζήτηση, καλύτερη από ο,τι περιμέναμε και πως «οι συζητήσεις θα συνεχιστούν. Δεν ήταν η τελευταία συζήτηση αυτή που πραγματοποιήθηκε. Θέλω να σας ενημερώσω ότι η FIFA και η UEFA θα φύγουν πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Οι εκλογές θα γίνουν νωρίτερα, ενδεχομένως τον προσεχή Ιούνιο. Ακόμη θα υπάρξουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές».

Κατά την αποχώρησή του ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είπε: «Είχαμε ντέρμπι. Ηταν ένα τετράωρο έντασης» και πρόσθεσε: «Οι Ελληνες φίλαθλοι θέλουν ένα καλύτερο και πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Με αυτή τη συνάντηση μπήκε μία σειρά, δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Η δουλειά δεν σταματά. Εγινε μια καλή αρχή και ελπίζω να συνεχιστεί».

Για φιάσκο κάνει λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Πληροφορίες από την πλευρά του Ολυμπιακού κάνουν λόγο για «φιάσκο», με τους «ερυθρόλευκους» να εκφράζουν απογοήτευση για το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζουν, δεν βγήκαν ουσιαστικά συμπεράσματα, αν και υπήρχε η ευκαιρία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος. Επιπλέον, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου.  

Εκ μέρουν των Διεθνών Ποδοσφαιρικών Συνομοσπονδιών συμμετείχαν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:23