search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:16
MENU CLOSE

Προσοχή: Ο Internet Explorer έχει κενό ασφαλείας που δεν θα διορθωθεί άμεσα

22.01.2020 16:28
Προσοχή: Ο Internet Explorer έχει κενό ασφαλείας που δεν θα διορθωθεί άμεσα - Media
 
Όσο κι αν προσπαθεί να τον… σκοτώσει, ο Internet Explorer παραμένει πηγή πονοκεφάλων για την Microsoft, παρότι η εταιρεία προωθεί με κάθε τρόπο τον νέο της browser, τον Edge.
 
Το νέο κρούσμα αφορά κενό ασφαλείας στον Internet Explorer, το οποίο ανακάλυψε το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, προειδοποιώντας, μάλιστα ότι ήδη το εκμεταλλεύονται χάκερς.
 
Η Microsoft παραδέχθηκε την ύπαρξη του προβλήματος, το οποίο επηρεάζει όλες τις εκδόσεις του ΙΕ από 7 και πάνω, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόθεση για άμεση επίλυσή του!
 
Το πρόβλημα είναι κρίσιμο, καθώς αφορά στον τρόπο με τον οποίο ο ΙΕ διαχειρίζεται τη μνήμη του επιτρέποντας σε χάκερς να τρέξουν κακόβουλο λογισμικό σε υπολογιστές.
 
Σημειώνεται ότι παρόμοιο κενό ασφαλείας αποκαλύφθηκε από το ίδρυμα Mozilla το οποίο αμέσως εξέδωσε διορθωτικό λογισμικό για τον Firefox.
 
Ωστόσο, η Microsoft δεν προτίθεται να αναβαθμίσει τον ΙΕ παρά μόνο μαζί με τη συνολική αναβάθμιση του συστήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 11 Φεβρουαρίου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15