search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:06
MENU CLOSE

Τζέισον Μομόα: Το καλύτερο του να είσαι Aquaman είναι ότι κάνεις χαρούμενα τα παιδιά (Photos)

22.01.2020 17:35
Τζέισον Μομόα: Το καλύτερο του να είσαι Aquaman είναι ότι κάνεις χαρούμενα τα παιδιά (Photos) - Media

 

Ο Τζέισον Μομόα επισκέφθηκε άρρωστα παιδιά σε ένα παιδικό νοσοκομείο του Πίτσμπουργκ, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα ταινίας του Netflix.

Ο 40χρονος σταρ του Aquaman μοιράστηκε φωτογραφίες την Δευτέρα με τους θαυμαστές του στο Instagram από την επίσκεψή του στο UPMC Children’s Hospital του Πίτσμπουργκ.

Συναντήθηκε με αρκετά παιδιά που ήταν περιορισμένα σε νοσοκομειακέ κλίνες μαζί με τις οικογένειές τους.

«Το καλύτερο μέρος του να είσαι ο Aquaman είναι ότι κάνεις χαρούμενα τα παιδιά χαιρετίζοντάς τα», έγραψε σε λεζάντα φωτογραφιών ο Τζέισον Μομόα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχα λίγο χρόνο πριν από τη δουλειά για να σταματήσω στο UPMC παιδικό νοσοκομείο του Πίτσμπουργκ, συνάντησα τόσα πολλά γενναία ισχυρά παιδιά, όλοι μου οι χαιρετισμοί στις οικογένειες. Εγώ και ο Τζόσουα στοιχημάτισε ότι αν με νικήσει στο μπρα ντε φερ θα πάρει την τρίαινά μου. Θα σε δω στα γυρίσματα του Aquaman 2 Τζόσουα. Μείνετε δυνατός».

Ο Τζέισον μοιράστηκε ένα βίντεο από το μπρα ντε φερ με τον μικρό Τζόσου από το αναπηρικό καροτσάκι του προκειμένου να τον επισκεφτεί στα γυρίσματα του Aquaman 2.

«Αν κερδίσεις, έρχεσαι. Αν κερδίσω, ακόμα έρχεσαι », είπε ο Τζέισον πριν χάσει το αγώνα από τον Τζόσουα.

Τότε έτριψε τρυφερά την κοιλιά του αγοριού μετά την πάλη τους και συμφώνησε ότι ο Τζόσουα είχε μεγαλύτερους μύες από εκείνον.

«Πολλοί μεγαλύτεροι. Αυτά είναι ψεύτικα », είπε γελώντας ο Τζέισον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:05