03/06/2020 15:43:47

Μεγάλη πρόταση από τουρκική εταιρία για τη «Νέα Τούμπα»

Μεγάλη πρόταση από τουρκική εταιρία για τη «Νέα Τούμπα» - Media

 

Πρόταση από τουρκική κατασκευαστική εταιρία έχει δεχθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατασκευή και ονοματοδοσία του νέου γηπέδου στην Τούμπα. Το ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται από τους νταμπλούχους.

Η συγκεκριμένη τουρκική εταιρεία θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στην κατασκευή του νέου γηπέδου και φυσικά τα δικαιώματα για το όνομά της.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» επιβεβαίωσαν το βράδυ της Τετάρτης (22/1) το ενδιαφέρον σ’ ότι αφορά την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου.

Η πρόταση της συγκεκριμένης τουρκικής εταιρίας, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνε γνωστό, ούτε επίσης αν είχε κάποια εμπλοκή με την κατασκευή νέων γηπέδων στη γειτονική χώρα, εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» τρέχουν για να ολοκληρωθεί ο φάκελος προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο της «Νέας Τούμπας».

Η υπόθεση που αφορά το ΕΧΣ θα διαρκέσει δύο με τρεις μήνες και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η συζήτηση που θα αφορά την αρχιτεκτονική μελέτη του νέου γηπέδου.

Πηγή: gazzetta

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.