search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:54
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Νέο μακελειό στο Σιάτλ από πυροβολισμούς – Νεκρή γυναίκα, 7 τραυματίες (Videos)

23.01.2020 06:30
ΗΠΑ: Νέο μακελειό στο Σιάτλ από πυροβολισμούς - Νεκρή γυναίκα, 7 τραυματίες (Videos) - Media

 

Μία γυναίκα νεκρή και επτά τραυματίες είναι ο απολογισμός από το νέο μακελειό στο κέντρο του Σιάτλ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία και το ιατρικό κέντρο όπου έχουν διακομιστεί και νοσηλεύονται τα θύματα.

«Αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για μια επίθεση με τη χρήση όπλου» που διαπράχθηκε σε κεντρική συνοικία της πόλης, ανέφερε η αστυνομική διεύθυνση του Σιάτλ μέσω Twitter. Υπάρχουν «πολλά θύματα» και αστυνομικοί «αναζητούν τον ύποπτο, που τράπηκε σε φυγή», ενώ «αστυνομικοί και νοσοκόμοι προσέφεραν φροντίδες στους τραυματίες» επιτόπου, σύμφωνα την ίδια.

Σύμφωνα με την αρχηγό της αστυνομίας της πόλης, Κάρμεν Μπεστ, μια γυναίκα σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Αυτόπτης μάρτυρας που επικαλούνται διάφορα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφερε πως είδε δύο άνδρες να καυγαδίζουν έντονα πριν αρχίσουν να ανταλλάσσουν πυρά, χτυπώντας διερχόμενους.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι ένα αγόρι εννέα ετών. Όλοι τους εισήχθησαν στο Ιατρικό Κέντρο Χάρμπορβιου. Μια γυναίκα 55 ετών, που χτυπήθηκε στην κοιλιακή χώρα, και το αγοράκι, που τραυματίστηκε στο πόδι, βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, διευκρίνισε η Σούζαν Γκρεγκ, εκπρόσωπος του ιατρικού κέντρου. Τα υπόλοιπα πέντε θύματα, όλα τους άνδρες, βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση.

Το περιστατικό, που εκτυλίχθηκε κοντά σε εστιατόριο της αλυσίδας McDonalds, είναι το τρίτο παρόμοιο που καταγράφεται μέσα σε δύο ημέρες στη συνοικία.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες και παρότρυνε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:54