search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:26
MENU CLOSE

Οσκαρ 2020: Αυτοί θα είναι οι πρώτοι παρουσιαστές της βραδιάς

23.01.2020 07:26
Οσκαρ 2020: Αυτοί θα είναι οι πρώτοι παρουσιαστές της βραδιάς - Media

 

Οι Ολίβια Κόλμαν, Ράμι Μάλεκ, Μαχερσάλι Άλι και Ρετζίνα Κινγκ, περσινοί μεγάλοι νικητές των Όσκαρ, θα είναι οι πρώτοι παρουσιαστές της φετινής βραδιάς απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Η 92η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ δεν θα έχει για μία ακόμη χρονιά κεντρικό παρουσιαστή, η Ακαδημία όμως ανακοίνωσε ότι πρώτοι παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι περσινοί βραβευθέντες, ο Ράμι Μάλεκ (Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «Bohemian Rapsody»), Ολίβια Κόλμαν (Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία The Favourite (Ευνοούμενη) του Γιώργου Λάνθιμου), Μαχερσάλα Άλι (Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για το «Green Book») και Ρετζίνα Κινγκ (Οσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «If Beale Street Could Talk».

«Αγαπάμε την παράδοση να έχουμε τους βραβευμένους ηθοποιούς της προηγούμενης χρονιάς στη σκηνή για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα των συναδέλφων τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε ξανά αυτά τα τέσσερα μεγάλα ταλέντα» ανέφεραν οι υπεύθυνες παραγωγής της τελετής απονομής των Όσκαρ Λινέτ Χάουελ Τέιλορ και Στέφανι Άλεν σε δήλωσή τους.

Η τελετή απονομής των Όσκαρ 2020 διοργανώνεται στις 9 Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:25