search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:56
MENU CLOSE

Γκάφα Γαλλίδας ρεπόρτερ: Ανέστησε τον Αραφάτ μετά από 16 ολόκληρα χρόνια (Video)

23.01.2020 08:03
Γκάφα Γαλλίδας ρεπόρτερ: Ανέστησε τον Αραφάτ μετά από 16 ολόκληρα χρόνια (Video) - Media

 

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε ο… Γιασέρ Αραφάτ ζει!

Αυτό τουλάχιστον ισχύει με βάση ρεπορτάζ Γαλλίδας δημοσιογράφου του δικτύου BFM η οποία σε ζωντανή μετάδοση ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ, θα συναντηθεί στη Ραμάλα με τον… Γιασέρ Αραφάτ!

Μάλιστα, φαίνεται να πείθει και την παρουσιάστρια που βρίσκεται στο στούντιο καθώς εκείνη δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια για να την διορθώσει.

«Λεπτομέρεια» και για τις δυο κυρίες είναι ότι ότι ο μεγάλος Παλαιστίνιος ηγέτης έχει πεθάνει εδώ και 16 χρόνια στο Κλαμάρ της Γαλλίας από εγκεφαλική αιμορραγία.

«Παγκόσμια η κατάντια της δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος του BFM ανακοινώνει πως ο Μακρόν που βρίσκεται στο Ισραήλ, θα συναντηθεί στη Ραμάλα με τον Γιασέρ Αραφάτ, που έχει πεθάνει εδώ και 16 χρόνια! Το χειρότερο είναι πως η παρουσιάστρια που την ακούει δεν διορθώνει!», ήταν το σχόλιο της εξαιρετικής δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά η οποία και ανέδειξε το γεγονός με ανάρτησή της στο twitter.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:56