05/08/2020 22:34:40

Μαίρη Συνατσάκη: «Είχα παραλύσει - Υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω» (Video)

Μαίρη Συνατσάκη: «Είχα παραλύσει - Υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω» (Video) - Media

 

Καλεσμένη της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- μια σοβαρή πάθηση που είχε πάθει σε ηλικία μόλις 18 μηνών. Ένα σπάνιο σύνδρομο με ονομασία Guillain-Barre, που είχε ως αποτέλεσμα να παραλύσει το σώμα της με τους γιατρούς να φοβούνται για τη ζωή της.

«Όταν ήμουν 18 μηνών πέρασα μια σοβαρή ασθένεια, , παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω. Τότε είχαν συμβεί οκτώ περιστατικά στην Ελλάδα και είχαν όλοι θορυβηθεί. Ήταν ένα ρίσκο τι θα προκαλέσει αυτό το σύνδρομο. Είχα παραλύσει ολόκληρη και φοβόντουσαν οι γιατροί τι θα γίνει αν πάει σε κάποιο ζωτικό όργανο.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε επίσης για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 18 ετών, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αυτός ήταν ο λόγος απώλειας κιλών της κατά την περίοδο που τη βλέπαμε να διαγωνίζεται στο “dancing With The stars”.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.