search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:09
MENU CLOSE

Τρομακτικό τροχαίο στη Γερμανία: Σχολικό γλίστρησε σε χαντάκι εν μέσω ομίχλης – Δύο παιδιά νεκρά, 20 τραυματίες

23.01.2020 12:14
Τρομακτικό τροχαίο στη Γερμανία: Σχολικό γλίστρησε σε χαντάκι εν μέσω ομίχλης – Δύο παιδιά νεκρά, 20 τραυματίες - Media

 

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και άλλα 20 τραυματίστηκαν όταν σχολικό λεωφορείο γλίστρησε σε παγωμένο δρόμο εν μέσω πυκνής ομίχλης με αποτέλεσμα να καταλήξει σε ένα χαντάκι στη Γερμανία.

Στο τραγικό δυστύχημα κοντά στο Άιζεναχ του κρατίδιο της Θουριγγίας στην κεντρική-ανατολική Γερμανία τραυματίστηκε και ο οδηγός του σχολικού, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild το σχολικό μετέφερε 20 παιδιά στο δημοτικό τους σχολείο, όταν κατέληξε στο χαντάκι. Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, Μπόντο Ράμελοφ, δήλωσε «συντετριμμένος» από τα νέα.

Σ’ ένα άλλο, παρόμοιο τροχαίο τραυματίστηκαν εννέα παιδιά κοντά στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας στη Βαυαρία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρόζενχαϊμ είπε ότι ένα σχολικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε δέντρο υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες κι ότι τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός, ενώ τα παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:09