search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:15
MENU CLOSE

Χωρίς οπαδούς τελικά και φέτος ο τελικός κυπέλλου μπάσκετ

23.01.2020 17:42
Λαμία: Αδιανόητο περιστατικό - Παιδιά προσήχθησαν στο Τμήμα γιατί έπαιζαν μπάσκετ σε προαύλιο σχολείου - Media

 

Παρουσία μαθητών και μικρών αθλητών θα διεξαχθεί και φέτος ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ Ανδρών στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Δεν θα δοθούν τελικά εισιτήρια στις ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ Ανδρών (16 Φεβρουαρίου) και έτσι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί και φέτος ενώπιον μαθητών και μικρών αθλητών της Κρήτης στα «Δύο Αοράκια».

Αρχικά είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο να δοθεί ένας μικρός αριθμός εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών κάθε φιναλίστ, καθώς ο κίνδυνος για επεισόδια ήταν μειωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω της σύνθεσης της τετράδας των ημιτελικών (Προμηθέας-Περιστέρι και Διαγόρας Δρυοπιδέων-ΑΕΚ οι δύο ημιτελικοί στις 12 Φεβρουαρίου).

Ωστόσο οι αρχές έκριναν πως υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια εντός και ίσως κυρίως εκτός γηπέδου αν μεγάλος όγκος κόσμου μεταφερόταν στην Κρήτη για τον τελικό. Έτσι και προκειμένου να μην είναι βρίσκονται στο γήπεδο παρά ελάχιστοι οπαδοί κάθε ομάδας και περισσότεροι… αστυνομικοί, προτιμήθηκε να ακολουθηθεί ξανά το μοντέλο που είχε εφαρμοστεί πρόπερσι (ΑΕΚ-Ολυμπιακός) και πέρσι (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός) στο ίδιο γήπεδο.

Στις ομάδες θα δοθεί μόνο ένας μικρός αριθμός προσκλήσεων, που όμως θα περάσουν από την έγκριση των αρχών και της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθει στο Ηράκλειο Κρήτης στις 16 Φεβρουαρίου παρουσία παιδιών, όπως είχε γίνει και πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο, στα Δύο Αοράκια. Στις ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό θα δοθούν προσκλήσεις.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33