search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:43
MENU CLOSE

Ζωή Κωνσταντοπούλου για «Mr Bitcoin»: Η τύχη του αγνοείται

23.01.2020 19:51
Ζωή Κωνσταντοπούλου για «Mr Bitcoin»: Η τύχη του αγνοείται - Media
 
Στην καταγγελία ότι ο πελάτης της, Αλεξάντερ Βίνικ, γνωστός και ως «Mr. Bitcoin», ο οποίος μετά τη σχετική απόφαση του ΣτΕ, εκδίδεται στη Γαλλία, αγνοείται, προχώρησε η συνήγορός του, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
 
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Facebook, η Ζ. Κωνσταντοπούλου έγραψε:
 
«Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς ότι «εντέλλονται να τον παραδώσουν», η τύχη του αγνοείται, ο Υπουργός Τσιάρας δεν απαντά. Από χθες το βράδυ δεν έχει καταστεί δυνατή καμμία επικοινωνία μαζί του.
 
Η απόφαση ΣτΕ καθαρογράφηκε σήμερα 16.00. Ο εκπρόσωπος του Υπουργού πήρε αντίγραφο της απόφασης στις 16.38 και ό,τι συνέβη νωρίτερα είναι απολύτως παράνομο. Αλλά και τώρα δεν μπορεί νομίμως να εκτελεσθεί.
 
Ζητώ επίσημα ενημέρωση πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Αλεξάντερ. Ως συνήγορός του δεν γνωρίζω πού βρίσκεται και ζητώ να έχω ενημέρωση και επικοινωνία μαζί του ΑΜΕΣΑ. Είναι ασθενής στην 35η ημέρα απεργίας πείνας».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30