search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:47
MENU CLOSE

Νιου Τζέρσεϊ: 40χρονη δασκάλα παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με 6 ανήλικους μαθητές (Photo)

24.01.2020 07:14
Εξελίξεις: Ελεύθερος ο 63χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 10χρονης - Media

 

Mια δασκάλα Γυμνασίου από το Νιου Τζέρσι, η οποία κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με έξι ανήλικους μαθητές της, εντός και εκτός σχολικού χώρου, παραδέχτηκε την ενοχή της λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη της, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται τοπικά μέσα, η 40χρονη Nicole Dufault δήλωσε ένοχη για τρεις κατηγορίες εγκληματικής σεξουαλικής επαφής την Πέμπτη, φτάνοντας σε συμφωνία με τους εισαγγελείς της κομητείας Έσεξ μετά από διαδικασία ποινικής διαπραγμάτευσης, και ενώ είχε αρχίσει η επιλογή ενόρκων για τη δίκη της.

Η 40χρονη δασκάλα καλλιτεχνικών και φιλολογίας, που εργαζόταν στο Columbia High School, συνελήφθη τον Σεπτέμβρη του 2014 για σεξουαλικές πράξεις με μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αρχές, η Dufault έκανε σεξ με μαθητές «σε πολλές περιπτώσεις» από το 2013 μέχρι το 2014, εντός του σχολικού χώρου.

Οι Εισαγγελείς αποκάλυψαν μάλιστα ότι η 40χρονη είχε καταγραφεί σε βίντεο να κάνει στοματικό σεξ σε ένα από τα θύματά της, ενώ ένα άλλο έφηβο αγόρι βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Εις βάρος της εκπαιδευτικού απαγγέλθηκαν κατηγορίες τον Φεβρουάριο του 2015.

Σύμφωνα με το site NorthJersey.com, η ποινή της Dufault θα ανακοινωθεί στις 8 Ιουνίου του 2020 και η εισαγγελική Αρχή αναμένεται να προτείνει ποινή κάθειρξης 5 ετών. Φυσικά, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκλεισε με την εισαγγελία, η 40χρονη θα πρέπει να εγγραφεί ισοβίως στο αρχείο σεξουαλικών παραβατών, ενώ δεν θα μπορεί ποτέ ξανά να διδάξει σε σχολείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45