21/02/2020 15:56:44

Νίκος Ζωιδάκης για Snik: Οι ράπερς βάζουν μια ψεύτικη φωνή σε ένα μηχάνημα και εμφανίζονται για 10 λεπτά (Video)

Νίκος Ζωιδάκης για Snik: Οι ράπερς βάζουν μια ψεύτικη φωνή σε ένα μηχάνημα και εμφανίζονται για 10 λεπτά (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι #Yes» μίλησε ο Νίκος Ζωιδάκης αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στους ράπερς που τον τελευταίο καιρό είναι «της μόδας» όπως τονίζει. Μάλιστα, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Snik ο οποίος -όπως υποστηρίζει- εμφανίζεται στο κοινό για δέκα λεπτά και φεύγει, κάτι που ο ίδιος δε θα έκανε ποτέ.

«Ένα είδος ραπ είναι αυτό που κάνω και εγώ, αυτοσχεδιασμός. Οι ράπερς τώρα της μόδας παρουσιάζονται δεν έχουν σχέση με το τραγούδι. Βάζουν μια ψεύτικη φωνή σε ένα μηχάνημα και αλλάζει. Δεν μπορώ να το καταλάβω, τι ακριβώς είναι. Αφού ο Snik καταφέρνει και κλείνει συναυλίες και πάει και εμφανίζεται για δέκα λεπτά και οι επιχειρηματίες τον προτιμούν, μπράβο του! Δεν θεωρώ δηλαδή ότι είναι σωστό να κλείνω να εμφανιστώ κάπου, να βγαίνω για δέκα λεπτά και να εξαφανίζομαι» είπε συγκεκριμένα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.