25/02/2020 15:07:33

Αγγελική Ηλιάδη: Τρεις σχέσεις έχω κάνει όλες κι όλες στη ζωή μου (Video)

Αγγελική Ηλιάδη: Τρεις σχέσεις έχω κάνει όλες κι όλες στη ζωή μου (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και την επαγγελματική της πορεία.

«Οι σχέσεις μου ήταν πάντα πολύ μεγάλες και ήταν οικογένεια. Τρεις ήταν όλες κι όλες βασικά 22 χρόνια που είμαι στο χώρο. Φυσικά, αναφερόταν στον Μπάμπη Λαζαρίδη, τον Κώστα Μηλιωτάκη και τον Σάββα Γκέντσογλου». Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή δεν έχω μετανιώσει για τίποτα ενώ όσον αφορά την καλλιτεχνική μου πορεία έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα. Την εμπιστοσύνη που έδειξα σε ανθρώπους, οι οποίοι αυτοαποκαλούνταν συνεργάτες μου αλλά δεν ήταν και ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Υπήρξε συνάδελφος που έλεγε συκοφαντίες για μένα και εγώ δεν έκανα τίποτα. Του μίλησα στα ίσια γιατί ήταν κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ και πραγματικά στεναχωριέμαι για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι».

Τέλος έκανε γνωστό πως δέχτηκε πρόταση για το «Your Face Sounds Familiar», ωστόσο την απέρριψε. «Είχα πρόταση και πέρυσι και φέτος από το YFSF αλλά δεν το τόλμησα. Δεν ξέρω, ίσως ήταν πολλά και δεν ήθελα να αποσυντονιστώ από τον στόχο μου» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.