22/02/2020 10:40:10

Γνωστή αθλήτρια παραδέχεται: Λάθος η δήλωση ότι θα παραμείνει παρθένα ως το γάμο (Photos)

Γνωστή αθλήτρια παραδέχεται: Λάθος η δήλωση ότι θα παραμείνει παρθένα ως το γάμο (Photos) - Media

 

Μόνο προβλήματα φαίνεται ότι δημιούργησε στην γνωστή Αμερικανίδα αθλήτρια Λόλο Τζόουνς η δημόσια δήλωσή της ότι σκοπεύει να παραμείνει παρθένα ως το γάμο της.

Η 37χρονη σήμερα Τζόουνς η οποία αρχικά ήταν εμποδίστρια και στη συνέχεια πέρασε στο χειμερινό άθλημα του bobsled μιλώντας σε εκπομπή εξήγησε τους λόγους που η δήλωσή της ήταν... καταστροφική για την ίδια.

 

«Ήταν λάθος. "Σκότωσε" όλα μου τα ραντεβού. Τουλάχιστον πριν απ' αυτό είχα μια ελπίδα. Μετά δεν είχα καμία» είπε, προσθέτοντας ότι «πριν τη δήλωση τουλάχιστον μπορούσα να σκεφθώ πότε θα το πω, αν περιμένω να με γνωρίσει λίγο ή του "ρίχνω τη βόμβα" αμέσως».

Η Τζόουνς αποκάλυψε την απόφασή της το 2012, λέγοντας ότι προκύπτει από την χριστιανική της πίστη, ωστόσο, πλέον φαίνεται ότι το έχει μετανιώσει πικρά.

 

«Δεν ξέρω γιατί ο Θεός δεν με έχει ακόμα ευλογήσει με έναν σύζυγο. [...] Όμως ένας άλλος λόγος που είμαι μόνη είναι ίσως ότι δεν έκανα ποτέ πριν σεξ και οι άνδρες δεν θέλουν να περιμένουν», παραδέχθηκε.

Επίσης, σημείωσε ότι η αποχή από το σεξ της προκαλεί προβλήματα ως αθλήτρια, διότι δεν έχει «βαλβίδα διαφυγής», όπως άλλες συναθλήτριές της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.