search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:18
MENU CLOSE

ΣΚΑΙ: Όνομα-έκπληξη στην παρουσίαση του Big Brother (Photo)

24.01.2020 15:25
ΕΣΡ: Σχηματίστηκε φάκελος για τον άγριο καβγά στο σπίτι του Big Brother - Media

 

Προχωρούν οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του «Big Brother», που θα έχουν την ευκαιρία να δουν σύντομα οι τηλεθεατές, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι Yes» ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι τελικά αυτός που θα παρουσιάσει το ριάλιτι, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής θα υπογράψει τις επόμενες ώρες, ενώ μαζί του δεν θα είναι η σύζυγος του, Αντελίνα Βαρθακούρη, όπως έντονα ακουγόταν. 

Το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» στήνεται με εντατικούς ρυθμούς και στο κανάλι, το οποίο επέλεξε τελικά το «Big Brother» να είναι εσωτερική παραγωγή του σταθμού, επιθυμούν οι παίκτες να έχουν έντονες και διαφορετικές προσωπικότητες μεταξύ τους θεωρώντας πως έτσι θα υπάρξει ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για να παρακολουθήσει την επαναφορά του ριάλιτι εγκλεισμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:17