search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:48
MENU CLOSE

Νέα εφημερίδα κυκλοφορεί από τη Δευτέρα

24.01.2020 15:25
Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων - Media

 

Νέο επιχειρηματικό εγχείρημα από τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Η «Kedenews» θα βρίσκεται στα Δημαρχεία και στις περιφέρειες όλη της χώρας. Πρόκειται για μια πρώτη free press εφημερίδα με ειδήσεις από όλη την Ελλάδα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, και θα κυκλοφορεί με 192 σελίδες (!) με ειδήσεις από 332 δήμους της χώρας.

Θα κυκλοφορεί μια φορά τον μήνα. Και ως λένε οι συντελεστές της, «δεν θα υπάρχει γωνιά της Ελλάδας που δεν συμπεριλαμβάνεται στην εφημερίδα. Στόχος μας, να ενώσουμε όλη τη χώρα και να δημιουργήσουμε έναν υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των τοπικών… αρχόντων».

Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί συνεντεύξεις από τον υπουργό Εσωτερικών, Τάσο Θεοδωρικάκο, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, τον υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας, Ιωάννη Πλακιωτάκη, τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:47