search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:58
MENU CLOSE

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν μετά το σεισμό: Έτοιμοι να σας βοηθήσουμε

24.01.2020 20:29

 

Με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντάς του τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη των Ελλήνων στον τουρκικό λαό για τον καταστροφικό σεισμό. Ο Έλληνας πρωθυπουργός σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συνδράμει στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, εφόσον ζητηθεί.

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, τόνισε ότι προς το παρόν ελέγχεται η κατάσταση από τα τουρκικά συνεργεία και ότι θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση τις πρωινές ώρες.

Τα συλλυπητήριά του στον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον τουρκικό λαό εξέφρασε λίγο νωρίτερα και μέσω του Twitter ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter εκφράζει τη συμπάθειά του στον Ταγίπ Ερντογάν και τον τουρκικό λαό, για τον σεισμό στη γειτονική χώρα και δηλώνει ότι οι ελληνικές ομάδες έρευνας και διάσωσης ειναι έτοιμες να βοηθήσουν.

Ακολουθεί το tweet του πρωθυπουργού και η μετάφρασή του:

«My wholehearted sympathy to President @RTErdogan and the Turkish people following the devastating earthquake that has hit Turkey. Our search and rescue teams stand ready to assist».

«Η ολόψυχη συμπάθειά μου προς τον Πρόεδρο @RTErdogan και τον τουρκικό λαό μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία. Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης είναι έτοιμες να βοηθήσουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:58