26/02/2020 10:37:22

Τι λέει ο δήμος Πατρέων για τα ποντίκια σε νηπιαγωγείο - Ακατάλληλα 27 κτήρια γεμάτα παιδιά

Τι λέει ο δήμος Πατρέων για τα ποντίκια σε νηπιαγωγείο - Ακατάλληλα 27 κτήρια γεμάτα παιδιά - Media

 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση συνεργείων του Δήμου Πατρέων για την πραγματοποίηση μυοκτονίας στο νηπιαγωγείο της πόλης στο οποίο εμφανίστηκαν ποντίκια.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σχετικά με το θέμα που προκλήθηκε στο 56ο Νηπιαγωγείο Πατρών, με την εμφάνιση τρωκτικών, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά. Αυτό το αναγνώρισαν και το ανέφεραν και εκπρόσωποι γονέων, εκφράζοντας μάλιστα την ικανοποίησή τους για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την αποτελεσματική παρέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου.»

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Τάκης Πετρόπουλος, «παραμένει το τεράστιο κτιριακό πρόβλημα των 27 από τα 108 Νηπιαγωγεία της πόλης, που στεγάζονται σε ακατάλληλους και ανασφαλείς χώρους.

Η Κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της, και να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση του προβλήματος κατασκευάζοντας σύγχρονα και ασφαλή Νηπιαγωγεία στην πόλη μας, όπως δικαιούνται και τα αξίζουν τα παιδιά μας και όπως ζητά ο Δήμος, οι Σύλλογοι Γονέων και η Εκπαιδευτική Κοινότητα.

Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα παιδιά μας και τις ανάγκες τους ως κόστος που δεν πρέπει να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό! Όμως η ζωή των παιδιών, οι ανάγκες τους δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κόστος. Η κυβέρνηση οφείλει, πέραν των άλλων, να ικανοποιήσει τις ανάγκες στέγασης των μαθητών και τις ανάγκες τους για ασφαλή σχολεία».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.