search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:40
MENU CLOSE

«Με την Καίτη κάναμε σχέση και ξέραμε πως δεν θα χωρίσουμε ποτέ» – H συνέντευξη Σχοινά πριν από τη ληστεία

25.01.2020 16:33
«Με την Καίτη κάναμε σχέση και ξέραμε πως δεν θα χωρίσουμε ποτέ» - H συνέντευξη Σχοινά πριν από τη ληστεία - Media

 

Πριν από λίγους μήνες o Διονύσης Σχοινάς έκλεισε τα 50, αλλά δηλώνει πως νιώθει ακόμα παιδί. Με αυτή την παιδικότητα αλλά και ένα πηγαίο χαμόγελο, μιλάει

Για τη δύσκολη πενταετία που βίωσε με τον χαμό του αδελφού του και του πατέρα του, για το μυστικό της επιτυχίας στον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, και για τον λόγο που αρνείται να γίνει κριτής σε μουσικό talent show μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Διονύσης Σχοινάς στο People που κυκλοφορεί αύριο με το «Έθνος της Κυριακής», λίγες ημέρες πριν από την ένοπλη ληστεία στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία. 

«Ήμουν στο όριο. Ενώ προσπαθούσα να έχω μια καλή ποιότητα ζωής, υπήρχαν και περίοδοι που έκανα σπατάλες. Ευτυχώς, ήμουν τυχερός, διότι ο Θεός μού έφερε στη ζωή μου μια σύντροφο. Με την Καίτη είχαμε την ίδια κοσμοθεωρία και δεν ήμασταν ποτέ από τους ανθρώπους που θα σπαταλούσαν τα χρήματά τους από εδώ και από εκεί. Απεναντίας, κάναμε επενδύσεις και αγορές ακινήτων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ζήσαμε όπως θέλαμε. Αν και κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα για τα οικονομικά μας, από το ότι είχαμε πρόβλημα με την Εφορία μέχρι και ότι ήμασταν μεσίτες, θέλω να τονίσω πως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Σημαντικό ρόλο στο πώς δομήσαμε τα οικονομικά μας έπαιξε ο ερχομός του γιου μας, Δημήτρη, το 1999. Ως γονείς θέλαμε να του εξασφαλίσουμε τα καλύτερα. Αλλά και πάλι θα σου πω ότι στις δικές μας οικογενειακές στιγμές ευτυχίας δεν έπαιξαν καθόλου ρόλο τα χρήματα και η οικονομική κατάσταση. Ο πυρήνας της ευτυχίας μας ήταν οι γονείς μας, η οικογένειά μας αλλά και οι φίλοι μας», ανέφερε ο δημοφιλής τραγουδιστής. 

«Με την Καίτη κάναμε σχέση και ξέραμε πως δεν θα χωρίσουμε ποτέ», ανέφερε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33