search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:07
MENU CLOSE

Αντιδράσεις προκαλεί το νέο σποτ της ΝΔ

06.06.2012 18:06
Αντιδράσεις προκαλεί το νέο σποτ της ΝΔ - Media

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο και όχι μόνο το νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, το οποίος μεταφέρει τον θεατή σε μια σχολική αίθουσα της… μετα-ευρώ Ελλάδας.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο και όχι μόνο το νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο μεταφέρει τον θεατή σε μια σχολική αίθουσα της… μετα-ευρώ Ελλάδας.

Ο δάσκαλος απαριθμεί τις χώρες της ευρωζώνης: «Βέλγιο, Ιρλανδία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, αυτές οι χώρες είναι στο ευρώ». «Και η Ελλάδα κύριε;» ρωτάει επιμόνως μια μαθήτρια, ερώτηση που απαντάται με μια αμήχανη σιωπή.

Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με την φράση: «Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε».

Απαράδεκτο και ανήθικο χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ το τηλεοπτικό σποτ. Σε ανακοίνωσή της η Φώφη Γεννηματά τονίζει στην ίδια ανακοίνωση ότι «απέναντι στο κλίμα φόβου που προσπαθεί να δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατία και την επικίνδυνη ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα χρειάζεται διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική, υπεύθυνη και εφικτή, για την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης».
 
Για «τρομολαγνεία» κατηγόρησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, τη ΝΔ, ενώ γνωστοποίησε μάλιστα ότι έθεσε το θέμα κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής. «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατήγγειλαν στη Διακομματική Επιτροπή το επιεικώς άθλιο τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στη νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά, τα ελληνόπουλά μας», σημείωσε.
 
«Ο πρόεδρος της Διακομματικής μας απάντησε ότι αυτό είναι θέμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Εμείς, πάντως, απαντάμε ότι οι Έλληνες γονείς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον τρόμο που ασκεί επάνω τους ο Αντώνης Σαμαράς και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είμαστε εμείς, όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που με την ψήφο μας θα τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες», πρόσθεσε.

Η απάντηση της ΝΔ
 
Αντιδρώντας στις… αντιδράσεις, η ΝΔ έκανε λόγο για υποκρισία χωρίς όρια. «Η αλήθεια είναι ότι οι εκπρόσωποι του λόμπι της δραχμής δεν ενοχλούνται από την παρουσία των παιδιών στο σποτ, αλλά από τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά. Και κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχουν να δώσουν απαντήσεις στα παιδιά. Φοβούνται γιατί αποκαλύπτεται το μέλλον στο οποίο οδηγούν οι προτάσεις τους και οι πολιτικές τους. Γιατί καταλαβαίνουν πως οι απαντήσεις τους υπονομεύουν και απειλούν να κατεδαφίσουν, μια για πάντα, το μέλλον των παιδιών μας».
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης υπενθύμισε την «Αννούλα του 1985», αλλά και ένα ακόμα σποτ με παιδιά του 2007. Αντίστοιχα υπενθύμισε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε παιδιά σε τηλεοπτικά σποτ, παραθέτοντας και τα σχετικά link:
 
«Ευρωεκλογές 2009 – ΣΥΡΙΖΑ – τηλεοπτικό σποτ (http://www.youtube.com/watch?v=8Gnjj8MEnM0)
 
Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ – 01 (http://www.youtube.com/watch?v=i7IVSQr0vs0&list=UUFo8lg0X1IleQMz_pe1IWAw&index=1001&feature=plpp_video)
 
Το πρώτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις 17 Ιουνίου (http://www.youtube.com/watch?v=JXLMfGKaOZs»)

πηγή: tvxs.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03