search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:15
MENU CLOSE

«Νοσταλγώ την πρώτη παράγκα – Ποιοι είναι οι big 4; Εγώ είμαι καλύτερος!» – Απασφάλισε ο Κούγιας

26.01.2020 10:25
Κούγιας: Εξευτελιστικό συνονθύλευμα η Εθνική Ελλάδας - Media

 

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για «παράγκες» και τονίζοντας ότι «ο Παναθηναϊκός άνοιξε τα πόδια στον ΟΦΗ».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι παίκτες της ομάδας του δεν έκαναν δηλώσεις στη Nova σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις της διαιτησίας στο ματς με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κούγια στη Nova:

«Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από το κοινό της Nova για το ότι σήμερα δεν θα κάνουμε δηλώσεις γιατί είναι ένας χορηγός μας. Εμείς χωρίς να μπαίνουμε σε άρμα, θέλουμε να κάνουμε την ΑΕΛ μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στη Superleague. Είδατε οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι εξαιρετικοί.

Νιώθω άσχημα επειδή δεν έχω τη δύναμη να φύγω από το ποδόσφαιρο και αυτή τη χυδαιότητα, γιατί έχω πάθος με αυτό. Αν το ζητούμενο είναι να μπουν στην εξάδα, ομάδες που θα είναι βολικές σε εξάποντα ή ομάδες που είναι αδιάφορες σαν τον Παναθηναϊκό και να μην μπουν ομάδες που δεν είναι αρεστές σε ορισμένους να μας το πουν. Άκουσα τον συνεργάτη σας να λέει πως η ΑΕΛ δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία ματς.

Είναι λογικό όταν έχουμε τέτοιες διαιτησίες, όταν ο Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο βλέπει με τα μάτια του και μετά στο VAR παράβαση και να μη συμβαίνει τίποτα βέβαια, δεν είμαστε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να γυρνάμε κάθε παιχνίδι.

Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο από τότε που είμαι δώδεκα ετών όμως, αρχίζω πλέον να νοσταλγώ την περίοδο της πρώτης παράγκας δηλαδή αυτή η διαιτησία σήμερα ήταν επαγγελματική. Τους έχω ζήσει αυτούς τους Δαλιάνους του Χέλιδες, τον πατέρα του Τσαγκαράκη τους έχω ζήσει πολλά χρόνια και βλέπω να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με τα παιδιά τους.

Τον Περέιρα, τον Τριτσώνη που δεν είδε μπροστά στα μάτια του το χέρι για τον Αστέρα στον τελικό του κυπέλλου. Τον Κουσουλάκη, που δεν ξέρω για ποιον λόγο δε φεύγει από το ποδόσφαιρο να ησυχάσουμε και να πάει να κάνει κάτι άλλο. Απ’ ό,τι ξέρω είναι οδοντίατρος αν είναι βιοποριστικός ο λόγος που συνεχίζει να τον ανεχτούμε.

Αν δει κάποιος τα παιχνίδια αυτό που γίνεται με την ΑΕΛ από την τέταρτη από την 5η θέση που είχαμε πριν από τα Χριστούγεννα και δει τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους. Πόσα πέναλτι θα πάρει ο Ατρόμητος ; Εντάξει έχει και τη ρέντα να βάζει γκολ στο 95ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός ; Ας μου πουν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί πρέπει να γίνονται αυτά και μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ να μην περάσει στον επόμενο γύρο, γιατί να έχει μια τέτοια διαιτησία σαν την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο ή σαν τη σημερινή του κύριου Βρέσκα, που είναι η ακραία επαγγελματική, βρώμικη διαιτησία. Εγώ τα πέναλτι τα ξαναείδα, το πρώτο δεν ήταν καν τα άλλα ήταν.

Όμως με τον Παναθηναϊκό παίζουμε, όταν σε διεκδικούμενες φάσεις ότι είναι επιθετικό φάουλ το αφήνεις και το δίνεις αμυντικό και όταν εσύ προσπαθείς να ανέβεις και πέφτουν τέσσερις και πέντε παίκτες στον άξονα πάνω στον δικό μας, τον σπρώχνουν τον κλωτσάνε και πρέπει να τον μαχαιρώσουν για να δώσει φάουλ και αυτό γίνεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είναι βέβαιο πια ομάδα θα κερδίσει. Οι βρώμικοι διαιτητές δεν είναι αυτοί που κάνουν το χοντρό λάθος, αλλά αυτοί που δεν αφήνουν μια ομάδα να παίξει. Όταν σου κόψει 10 επιθέσεις και δώσει στον αντίπαλο 10 επιθέσεις.

Εμείς ξέρουμε ποδόσφαιρο. Θεωρώ δικαιολογημένη την αγανάκτηση των παικτών μου και μάλιστα ενός παιδιού σαν τον Μόρα που του είπε «τι πέναλτι έδωσες;». Έχουμε και εμείς δικαιώματα και φέτος έχουμε καλή ομάδα, έχουμε εξαιρετικό προπονητή και ένα θαυμάσιο γήπεδο που το πληρώνω δύο φορές όσο η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός το ΟΑΚΑ, μου κοστίζει 500 χιλιάδες το χρόνο, χάλασα 150 χιλιάδες για να φτιάξω το χορτάρι εμείς δεν έχουμε δικαιώματα στη ζωή ; να πάμε σε μια κλήρωση ; Τι μας λείπει σαν ομάδα ; Είδατε μια διαιτησία να μας ευνοήσει ποτέ ;

Είμαι πέντε χρόνια στη Λάρισα, την πρώτη χρονιά που ανεβήκαμε πήραμε μόλις δύο πέναλτι και τα Τρίκαλα και ο Απόλλωνας από 8-9. Τη δεύτερη χρονιά ο Ηρακλής έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα και άνοιγαν τα πόδια τους η Βέροια, η Κέρκυρα και ο ΠΑΣ Γιάννινα για να πέσουμε και έβαζαν στοιχήματα πως θα πέσουμε, πέρσι το ίδιο. Θυμάστε τη δήλωση του Μελισσανίδης: «Είναι η μπάλα π@ρνη, θα τους είχαμε ρίξει και γλίτωσαν». Ο Παναθηναϊκός άνοιξε τα πόδια στον ΟΦΗ έβαλε 18 παιδιά για να πέσουμε εμείς.

Φέτος δεν το περιμένανε, νόμιζαν θα είμαστε εύκολη λεία, φτάσαμε όμως να κερδίζουμε εκτός έδρας όπου η διαιτησία μας έπαιξε καλά κερδίσαμε και όπου δεν παίξαμε καλά χάσαμε.

Όμως θα πρέπει και δεν είμαι μόνο εγώ, αν δείτε στη διάρκεια του αγώνα με πήρε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, με πήρε ο Καρυπίδης, με πήραν από τον Πανιώνιο και μου είπαν: «τι χειρουργείο είναι αυτό, τι βρωμιά είναι αυτή, τι χυδαιότητα». Δεν έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα εμείς ; Αν πρόκειται να συναντιούνται οι big 4, όπως τους είπαν ποιοι είναι οι big 4 δηλαδή ; Έχουν λεφτά εγώ θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο, με την επιστήμη μου με τη γνώση μου για το ποδόσφαιρο.

Έχω πίσω μου μια τεράστια ομάδα με ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα. Ποιοι είναι οι big 4 που θα μιλήσουν ;

Όταν ήρθαν την άλλη μέρα να μιλήσουμε, ήρθαν κάτι υπάλληλοι από τις διάφορες ΠΑΕ και κατά τη διάρκεια ο Χούμπελ που κάνει γλυκιά ζωή στην Ελλάδα και μου λένε διάφορα για την ζωή που κάνει και αυτός και ο Περέιρα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, σηκώθηκε και έφυγε, Μην ακούγοντας αυτά που έπρεπε γιατί εδώ και ενάμιση χρόνο του έχουμε πει τι γίνεται. Εδω γίνεται «μάχη» ποιος θα πάρει τις ενώσεις και πιος θα βάλει έναν πρόεδρο μαριονέτα επάνω.

Οι πρόεδροι των ενώσεων είναι κομικά πρόσωπα οι περισσότεροι, έναν που είχα εγώ για να φτιάχνει ρύζι στην Πάτρα στην προετοιμασία, τον έχουν κάνει πρόεδρο της ένωσεως και έχει πάρει και έναν ταβερνιάρη μαζί και γυρίζουν γύρω – γύρω όπου γίνεται εκλογή για να πάρουν τις ενώσεις.

Δεν τα γνωρίζει όλα αυτά ο κύριος Γραμμένος ; Ο κύριος Γραμμένος είναι να βάλει τον Μπούνα αυτό το εργαλείο του Θωμαΐδη στο παρελθόν που στήναν όλες οι εκπομπές να στέλνει μόνο αποκόμματα για εμένα για να με τιμωρούν και να εξοντώνομαι από πλευράς στοιχημάτων.

Έχω πληρώσει λόγω του ότι είπα για την πρώτη παράγκα, είπα για τη δεύτερη παράγκα του κοριόπολις και για την τρίτη παράγκα όταν στήναν τις ομάδες μου και όταν μιλάω για την Λάρισα 820 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, είναι Παγκόσμιο ρεκόρ και ενώ όλα ήρθαν στην αλήθεια μετά με τις υποκλοπές που έγιναν, δεν είχαν το θάρρος να πουν «έλα εδώ να σε αποζημιώσουμε» και αποζημίωσαν τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο, αυτόν με το Καγιέν που ήταν υπάλληλος με 700 ευρώ, με Καγιέν που κάνει 200 χιλιάδες, που ήταν οδηγός του Γκαγκάτση του Μπέου και όλοι ξέρουμε τι κάνει κάθε μέρα στις ενώσεις μαζί με τους άλλους δύο 350 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση, χωρίς να γίνει δίκη. Εμείς τι είμαστε ; μόνο να πληρώνουμε είμαστε ;

Έντεκα εκατομμύρια ευρώ δίνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, επιτέλους πρέπει να αποκτήσουμε φωνή και εγώ καλώ τους συναδέλφους μου και να προσκαλέσω μια συνάντηση όλων στη Λάρισα γιατί δεν μπορούμε να συνεχίσουμε εμείς να είμαστε οι ορντινάτσες των άλλων μεγάλων που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο απλά θέλουν να κερδίζουν για δικούς τους λόγους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:15