search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Ο Τζουντ Λο στην ΕΡΤ – Τη Δευτέρα η πρεμιέρα της σειράς «The Young Pope»

26.01.2020 10:47
Ο Τζουντ Λο στην ΕΡΤ - Τη Δευτέρα η πρεμιέρα της σειράς «The Young Pope»  - Media

 

Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς «The Young Pope» έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1,  από τη Δευτέρα 27 έως και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στις 23:15.

Πρόκειται για μια δραματική σειρά 10 επεισοδίων, συμπαραγωγής Ιταλίας-Γαλλίας-Ισπανίας-Αγγλίας- ΗΠΑ 2016.

Οι μηχανορραφίες μελών του Κονγκλαβίου με σκοπό να καταλάβουν θέσεις ισχύος αποτυγχάνουν παταγωδώς και ο νεαρός καρδινάλιος Λένι Μπελάρντο εκλέγεται Πάπας και επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας.

Επιλέγει το όνομα Πίος 13ος και ξεκινά μια προσπάθεια να αλλάξει παραδόσεις και πρακτικές που ίσχυαν έως τότε στο Βατικανό.

Η αδελφή Μέρι, η μοναχή που τον μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο, εγκαθίσταται δίπλα του ως βοηθός και σύμβουλός του.

Οδηγημένος από την επιθυμία να συγκρουστεί με τους γονείς του, που τον εγκατέλειψαν όταν ήταν παιδί, ο Λένι οδηγεί την Καθολική Εκκλησία σε μια νέα συντηρητική κατεύθυνση, προκαλώντας αναστάτωση εντός και εκτός των τειχών του Βατικανού.

Σκηνοθεσία:  Πάολο Σορεντίνο.

Πρωταγωνιστούν: Τζουντ Λο, Νταϊάν Κίτον, Σίλβιο Ορλάντο, Χαβιέ Κάμαρα, Σεσίλ Ντε Φρανς, Τζέιμς Κρόμγουελ, Λουντιβίν Σανιέ, Σκοτ Σέπερντ.

Τι θα δούμε στα πρώτα τέσσερα επεισόδια

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, στις 23:15

Έναρξη – Επεισόδιο 1ο. Ο Λένι Μπελάρντο είναι ο νεότερος σε ηλικία Πάπας στην Ιστορία, αλλά και ο πρώτος Ποντίφικας αμερικανικής καταγωγής. Οι ριζοσπαστικές ιδέες του θα μπορούσαν να επιφέρουν αλλαγές στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, όμως, κάτω από τις επιλογές του κρύβεται μια παλιά θλίψη και μια θυελλώδης σχέση του με τα ζητήματα πίστης.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, στις 23:15

Επεισόδιο 2ο. Ο υπουργός Εξωτερικών του Βατικανού, ο Βογέλο, ανησυχεί για κάποιες από τις πρωτοβουλίες του Πάπα που απειλούν να βάλουν σε κίνδυνο τις διπλωματικές σχέσεις του Βατικανού, καθώς και τη σχέση του με τους πιστούς. Φόβοι, οι οποίοι επιβεβαιώνονται από την πρώτη αλλοπρόσαλλη ομιλία του Ποντίφικα προς τους πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στις 23:15

Επεισόδιο 3ο. Ο Λένι δείχνει ότι δεν είναι ο προσιτός, εύκολα διαχειρίσιμος χαρακτήρας που ήλπιζαν οι ιεράρχες του Βατικανού στο Κονγκλάβιο. Η Έστερ, η σύζυγος ενός Ελβετού μέλους της Φρουράς, είναι ο πρώτος άνθρωπος που κατανοεί το μήνυμα του Ποντίφικα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στις 23:15

Επεισόδιο 4ο. Ο Βογέλο πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να αναχαιτίσει τον Λένι, είναι να εμπλακεί ο Πάπας σε κάποιο σκάνδαλο. Προκειμένου να πετύχει το σκοπό του, εκβιάζει την Έστερ για να αποπλανήσει τον Πάπα. Στο μεταξύ, ο Λένι συνεχίζει να εκφράζει τις ανατρεπτικές ιδέες του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21